Öneri G29 2026da alınır mı

Dwayne

80+ Silver
Reaksiyon skoru
566
çoğu kişi önermemişti gecikmeli dönmesi anakart yanma sorunları dişli sorunları gibi normalde şahin süren bir adamım elimde kalma ihtimali varmı hantal çeviririm hassas bir ürünmüdür değilmidir kullananlar ya da kullanmış olanlar bir öneri yaparsa sevinirim

alınır mı? demişsin 2. el mi alacaksın sıfırmı alacaksın alacaksan bütçen ne bunları da söyle g29 u 7k ya vs bulursan hadi bi nebze alınabilir
yoksa 10k ve civarlarına alınmaz diğer alternatifler var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zaten bu direksiyon konuları ile ilgili @Advocate nin baya bu konularda yorumu var bi oku bilgi sahibi olursun

tam tahmin ettiğim gibi o zaman ne öneririsin uyguna 30 35k shifterlı
30-35k bütçeye bu ikisini alın geçin. Başka model bakmanıza gerek yok. Zaten bu bütçede en iyi model de bu.
Vites olarak bunu.

Alacağın paraya bağlı. İkinci elde vites dahil max ederi 9 bence o da max.

alınır mı? demişsin 2. el mi alacaksın sıfırmı alacaksın alacaksan bütçen ne bunları da söyle g29 u 7k ya vs bulursan hadi bi nebze alınabilir
yoksa 10k ve civarlarına alınmaz diğer alternatifler var

zaten bu direksiyon konuları ile ilgili @Advocate nin baya bu konularda yorumu var bi oku bilgi sahibi olursun
sıfır alıcam tabi vitesiyle birlikte

30-35k bütçeye bu ikisini alın geçin. Başka model bakmanıza gerek yok. Zaten bu bütçede en iyi model de bu.
Vites olarak bunu.
debriyaj yok bunda viteside 2.el atmışsın ve istanbulda istanbulda değilimki ben

sıfır alıcam tabi vitesiyle birlikte

debriyaj yok bunda viteside 2.el atmışsın ve istanbulda istanbulda değilimki ben
Vites 2. El değil hocam. Kendileri yapıyor 3D yazıcıdan. Fazla vites çeşidi yok zaten. Bu işinizi görür.
Debriyaj ekstra satılıyor 2.5k fiyatı var.

Vites 2. El değil hocam. Kendileri yapıyor 3D yazıcıdan. Fazla vites çeşidi yok zaten. Bu işinizi görür.
Debriyaj ekstra satılıyor 2.5k fiyatı var.
fiyat çok uçtu bu seferde o kadar para verecek kadar değerli bir şey olarak görmüyorum direksiyon setini elimde kalmayacak sağlam bir şey olsun fazla feedback olmasada olur feedbackin kralı benim arabada zaten onu hiçbirinin veremeyeceğine eminim elimde kalırmı kalmazmı g29 birde çevirirken gecikme yaparmı yapmazmı bunu bilsem yeterli çok bir beklentim yok

fiyat çok uçtu bu seferde o kadar para verecek kadar değerli bir şey olarak görmüyorum direksiyon setini elimde kalmayacak sağlam bir şey olsun fazla feedback olmasada olur feedbackin kralı benim arabada zaten onu hiçbirinin veremeyeceğine eminim elimde kalırmı kalmazmı g29 birde çevirirken gecikme yaparmı yapmazmı bunu bilsem yeterli çok bir beklentim yok
Hocam 23-35k bütçe belirleyen sizdiniz ona göre öneri verdim ben de :D
G29'un alınabilir bir tarafı yok. Sizin şahin yanında Ferrari kalır o derece. Sorunlu ve eski bir teknoloji yani ona takılı kalmayın. Dişli veya kayışlı motorlu setler mekanik arıza vermeye yatkın. Direct Drive ise servo motorlu olduğundan motor arızası verme ihtimali çok çok düşük. Ayrıca sessiz çalışıyorlar. Dişli sesi ve gecikmesi de olmuyor.

Daha ucuza kapatma istiyorsanız ikisinden birini seçebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,749
Üyeler
190,263
Son üye
tahaysrplt
Geri