Am5 e geçilebilir şuan sonra bütçe çıkınca bı ekran kartı yeterYa upgrade yapacağım yada g29 alacağım sistem
5 5500 işlemci
3060 12 gb ekran kartı
1 tb m2
32 gb ram
A520m plus anakart
Rampage sailor kasa+psu
14 tl gibi bir bütçem var napmalıyım
am5 geçebilirsin gpu gayet yeterli ;Ya upgrade yapacağım yada g29 alacağım sistem
5 5500 işlemci
3060 12 gb ekran kartı
1 tb m2
32 gb ram
A520m plus anakart
Rampage sailor kasa+psu
Hocam temmuz civarı elime para geçerse sınav senem bu sene sınav iyi geçerse elime para geçecek gibi duruyor o zaman daha üst seviye bir am5 sistem toplamayı düşünüyorumAm5 e geçilebilir şuan sonra bütçe çıkınca bı ekran kartı yeter
Hocam temmuz civarı elime para geçerse sınav senem bu sene sınav iyi geçerse elime para geçecek gibi duruyor o zaman daha üst seviye bir am5 sistem toplamayı düşünüyorum ama bu am4 sisteme upgrade olursa öyle olabilir tum parayı am5 e harcamak mantıklı gelmiyor ondam dolayıam5 geçebilirsin gpu gayet yeterli ;
![]()
Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.794,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV516G60C30X2)
Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV516G60C30X2) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
o zaman g29 alırsın eline para geçince de üst düzey bir şey alırsınHocam temmuz civarı elime para geçerse sınav senem bu sene sınav iyi geçerse elime para geçecek gibi duruyor o zaman daha üst seviye bir am5 sistem toplamayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam temmuz civarı elime para geçerse sınav senem bu sene sınav iyi geçerse elime para geçecek gibi duruyor o zaman daha üst seviye bir am5 sistem toplamayı düşünüyorum ama bu am4 sisteme upgrade olursa öyle olabilir tum parayı am5 e harcamak mantıklı gelmiyor ondam dolayı
Vites çıkıyor muydu bunun içinden yoksa syrımı alacağım alırsamYükseltmeye gerek yok G29 al geç
Sağol jombo abi birde sen cloud 3 wireless i hala kullanıyormusuno zaman g29 alırsın eline para geçince de üst düzey bir şey alırsın![]()
AyrıVites çıkıyor muydu bunun içinden yoksa syrımı alacağım alırsam
Sağol jombo abi birde sen cloud 3 wireless i hala kullanıyormusun
Teşekkurler hocam
Hocam o parayla DDR5 ve AM5'e zorlarsınız. DDR5 bir anakart ve AM5 işlemci çok iyi olur.Ya upgrade yapacağım yada g29 alacağım sistem
5 5500 işlemci
3060 12 gb ekran kartı
1 tb m2
32 gb ram
A520m plus anakart
Rampage sailor kasa+psu
kullanıyorum çok iyi kulaklıkVites çıkıyor muydu bunun içinden yoksa syrımı alacağım alırsam
Sağol jombo abi birde sen cloud 3 wireless i hala kullanıyormusun
Bende aldım abi mikrofonu 32000 bilmem neye çektim windows tan onun dışında uygulamasından bi ayar yapmalımiyımkullanıyorum çok iyi kulaklık![]()