nerden alimhttps://www.hepsiburada.com/logitech-g-g29-driving-force-yari-direksiyonu--logitech-driving-force-shifter-941-000130-p-HBV000017TOD6?magaza=TECHNICS&url_src=and-product-detail
nerden alim
ne alaka 2. el almamda biyerede bırakmam2. El yakındaki bir yerden al test ederek, kullan zaten köşeye koyacaksın 2 ay sonra.
Güvenilir duruyorsatıcı güvenilir mi
Bırakırsın bırakırsın. Alırsın almazsın orası da sana kalmış, madem 2. El almayacak kadar zengin hissediyorsun para vereceksen trustmaster 300RS al.ne alaka 2. el almamda biyerede bırakmam
ya dalga geçiyosunuz cidden ne alaka zenginlikle 12 k bütçe var en mantıklısı g29 abuk subuk 20 k ya kadar öneriyosunnuz bide başlıgı okuyun ben öneri iştememişim g29 nerden alınır diyo cevaplamıycaksanız gidermisinizBırakırsın bırakırsın. Alırsın almazsın orası da sana kalmış, madem 2. El almayacak kadar zengin hissediyorsun para vereceksen trustmaster 300RS al.
çevremde güvenilir 2. el ci yok oyüzden sıfır düşünyüorumg29 bence sıfır fiyatına değecek bir direksiyon değil. 2. el alman daha mantıklı olabilir. 12K bütçen varsa da 2. el t300 rs gt bakmak çok daha mantıklı ama illa sıfır alacağım diyorsan g29 alabilirsin.
Cevap istemişsin adam vermiş, çok daha güvenilirini istiyorsan gider mediamarktan alırsın. Ptt AVM'deki bir satıcıda 10K, satıcılara kimse kefil falanda değil orada zaten adamların puanı yazıyor, madem milletin ekstra yorum yapmasını istemiyorsan sadece baktığın pazaryerlerindeki satıcıların puanlarına bakabilirsin güzel kardeşim. Kendimde alıp senin gibi ben sıkılmam diyip, durmadan sök tak yapıp kablo karmaşasıyla uğraşmaktan ve dişli direksiyonun kötü hissiyatından sıkılıp,1.5 sene kadar elimde tutup başına anca 15 defa zorla oturduğum için biliyorum, ama keyifin bilir.ya dalga geçiyosunuz cidden ne alaka zenginlikle 12 k bütçe var en mantıklısı g29 abuk subuk 20 k ya kadar öneriyosunnuz bide başlıgı okuyun ben öneri iştememişim g29 nerden alınır diyo cevaplamıycaksanız gidermisiniz
ben bi hata yapıp v995 aldım ve çok kötü onu iade edip g29 almak istiyorum g9 üzer mi üzmez mi onun cevabı yeterdi zatenCevap istemişsin adam vermiş, çok daha güvenilirini istiyorsan gider mediamarktan alırsın. Ptt AVM'deki bir satıcıda 10K, satıcılara kimse kefil falanda değil orada zaten adamların puanı yazıyor, madem milletin ekstra yorum yapmasını istemiyorsan sadece baktığın pazaryerlerindeki satıcıların puanlarına bakabilirsin güzel kardeşim. Kendimde alıp senin gibi ben sıkılmam diyip, durmadan sök tak yapıp kablo karmaşasıyla uğraşmaktan ve dişli direksiyonun kötü hissiyatından sıkılıp,1.5 sene kadar elimde tutup başına anca 15 defa zorla oturduğum için biliyorum, ama keyifin bilir.
Üzer o yüzden trustmaster T300RS 2.ele bak derim.ben bi hata yapıp v995 aldım ve çok kötü onu iade edip g29 almak istiyorum g9 üzer mi üzmez mi onun cevabı yeterdi zaten