Neler Yeni

g29 güvenilir nerde alınır

alfabuezk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ekrem Çakır
nerden alimhttps://www.hepsiburada.com/logitech-g-g29-driving-force-yari-direksiyonu--logitech-driving-force-shifter-941-000130-p-HBV000017TOD6?magaza=TECHNICS&url_src=and-product-detail
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sora

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Gökhan
2. El yakındaki bir yerden al test ederek, kullan zaten köşeye koyacaksın 2 ay sonra.

alfabuezk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ekrem Çakır

Sora

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Gökhan
ne alaka 2. el almamda biyerede bırakmam
Bırakırsın bırakırsın. Alırsın almazsın orası da sana kalmış, madem 2. El almayacak kadar zengin hissediyorsun para vereceksen trustmaster 300RS al.

intikam

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bırakırsın bırakırsın. Alırsın almazsın orası da sana kalmış, madem 2. El almayacak kadar zengin hissediyorsun para vereceksen trustmaster 300RS al.
ya dalga geçiyosunuz cidden ne alaka zenginlikle 12 k bütçe var en mantıklısı g29 abuk subuk 20 k ya kadar öneriyosunnuz bide başlıgı okuyun ben öneri iştememişim g29 nerden alınır diyo cevaplamıycaksanız gidermisiniz

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,548
İsim
Arda Eren Aslan
g29 bence sıfır fiyatına değecek bir direksiyon değil. 2. el alman daha mantıklı olabilir. 12K bütçen varsa da 2. el t300 rs gt bakmak çok daha mantıklı ama illa sıfır alacağım diyorsan g29 alabilirsin. Trendyolda shifterlısı 12k

intikam

80+
g29 bence sıfır fiyatına değecek bir direksiyon değil. 2. el alman daha mantıklı olabilir. 12K bütçen varsa da 2. el t300 rs gt bakmak çok daha mantıklı ama illa sıfır alacağım diyorsan g29 alabilirsin.
çevremde güvenilir 2. el ci yok oyüzden sıfır düşünyüorum

Sora

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Gökhan
ya dalga geçiyosunuz cidden ne alaka zenginlikle 12 k bütçe var en mantıklısı g29 abuk subuk 20 k ya kadar öneriyosunnuz bide başlıgı okuyun ben öneri iştememişim g29 nerden alınır diyo cevaplamıycaksanız gidermisiniz
Cevap istemişsin adam vermiş, çok daha güvenilirini istiyorsan gider mediamarktan alırsın. Ptt AVM'deki bir satıcıda 10K, satıcılara kimse kefil falanda değil orada zaten adamların puanı yazıyor, madem milletin ekstra yorum yapmasını istemiyorsan sadece baktığın pazaryerlerindeki satıcıların puanlarına bakabilirsin güzel kardeşim. Kendimde alıp senin gibi ben sıkılmam diyip, durmadan sök tak yapıp kablo karmaşasıyla uğraşmaktan ve dişli direksiyonun kötü hissiyatından sıkılıp,1.5 sene kadar elimde tutup başına anca 15 defa zorla oturduğum için biliyorum, ama keyifin bilir.

intikam

80+
Cevap istemişsin adam vermiş, çok daha güvenilirini istiyorsan gider mediamarktan alırsın. Ptt AVM'deki bir satıcıda 10K, satıcılara kimse kefil falanda değil orada zaten adamların puanı yazıyor, madem milletin ekstra yorum yapmasını istemiyorsan sadece baktığın pazaryerlerindeki satıcıların puanlarına bakabilirsin güzel kardeşim. Kendimde alıp senin gibi ben sıkılmam diyip, durmadan sök tak yapıp kablo karmaşasıyla uğraşmaktan ve dişli direksiyonun kötü hissiyatından sıkılıp,1.5 sene kadar elimde tutup başına anca 15 defa zorla oturduğum için biliyorum, ama keyifin bilir.
ben bi hata yapıp v995 aldım ve çok kötü onu iade edip g29 almak istiyorum g9 üzer mi üzmez mi onun cevabı yeterdi zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,302
Üyeler
161,979
Son üye
Azrail Çakmakçı
Top Bottom