G29 + Nakit ile Ps5 Takas

NuriCans

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
250
Vitessiz g29 + 7000tl vercem Ps5 digital alacağım mantıklı mı

Bana çok mantıklı gelmedi tek kol dijital sıfırı zaten 20k sen 9-10k sat kendin g29 u ustune koy 11 falan al hem sıfır hem taksit seçeneğin olur

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
mantıksız kanka direksyonu en kötü 7 den o da en ölü fiyatı 8500 a dirkesyou satrsın üstünede 5 k koyup alabilirsin daha ucuza getirebilirsin ama uğraşman lazım

• Beğen
Kesinlikle değil.

• Beğen
mantıksız kanka direksyonu en kötü 7 den o da en ölü fiyatı 8500 a dirkesyou satrsın üstünede 5 k koyup alabilirsin daha ucuza getirebilirsin ama uğraşman lazım
1 aydır uğraşıyorum.16k altına getiremedim.direksiyon 8e gider
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana çok mantıklı gelmedi tek kol dijital sıfırı zaten 20k sen 9-10k sat kendin g29 u ustune koy 11 falan al hem sıfır hem taksit seçeneğin olur
bütçe kısıtlı direksiyon 9-10 a gitmiyor 8 istiyorlar ve koyabileceğim para max 7000

1 aydır uğraşıyorum.16k altına getiremedim.direksiyon 8e gider
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçe kısıtlı direksiyon 9-10 a gitmiyor 8 istiyorlar ve koyabileceğim para max 7000
16 k ya satmayı dendiysen satamazsın zaten

reis ben 12 13 k ps5 çok rahat buluyorum
Letgo ve sahibinden de uzun vakit geçiriyorum.Bulamadım ve 12-13k en son gördüğümde 2.5 yıl önceydi,belki yaşadığım yer yüzündendir

İzmir. bulabildiğim en iyi fiyat 14500 o da kolsuz.Dediğim takas için yarına anlaşmıştım
reis büyük ihtimalle aynı ilan ama fiyatını düşürmnüş adam eğer vaktin varsa izmirden saw a yucak biletleri 800 900 tl olduğu zaman bilet alıp istanbuldan alman dahamnatıkı olur

reis büyük ihtimalle aynı ilan ama fiyatını düşürmnüş adam eğer vaktin varsa izmirden saw a yucak biletleri 800 900 tl olduğu zaman bilet alıp istanbuldan alman dahamnatıkı olur
Dediğin mantıklı ama maalesef vaktim yok.Benim için en iyi senaryo yarın ki takas.Uzun zamandır deniyorum.üstüne 10k isteyenler bile vardı

Geri