G29 + Nakit ile Ps5 Takas

Dediğin mantıklı ama maalesef vaktim yok.Benim için en iyi senaryo yarın ki takas.Uzun zamandır deniyorum.üstüne 10k isteyenler bile vardı
yani size mantıklı gelmiş o zaman takas yapın ama yaptığını izmir için mantıklı param güvende felan güveniyorsanız para güvende ilede alım yapabilirsiniz

yani size mantıklı gelmiş o zaman takas yapın ama yaptığını izmir için mantıklı param güvende felan güveniyorsanız para güvende ilede alım yapabilirsiniz
Hocam bir yandan dedikleriniz mantıklı geldi,13k bulamazsam bile bu fiyata bazen 2 kollu düşüyor g29 satıp onları denk getireceğim teşekkür ederim

12-13klık ilanlara inanmayın fake hesap fake ilan onlar. 13kya tek kol bulmak mümkün değil. Zamanında yazdım ya kapora istiyorlar ya da lafı çeviriyorlar ben İstanbulda oturmuyorum kolay satılsın diye ilanı öyle yaptım diyip havale+kargo diyorlar. Dolandırıcılar.

12-13klık ilanlara inanmayın fake hesap fake ilan onlar. 13kya tek kol bulmak mümkün değil. Zamanında yazdım ya kapora istiyorlar ya da lafı çeviriyorlar ben İstanbulda oturmuyorum kolay satılsın diye ilanı öyle yaptım diyip havale+kargo diyorlar. Dolandırıcılar.
Biliyorum.Neymiş PTT AVM güvenli kargo :D Kolpa

1 aydır uğraşıyorum.16k altına getiremedim.direksiyon 8e gider
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bütçe kısıtlı direksiyon 9-10 a gitmiyor 8 istiyorlar ve koyabileceğim para max 7000
Yani o zaman olabilir

Geri