G2a Steam Kod Aldım nasıl kullanabilirim

Başlıkta Yazan siteden steam Kod Aldık Ilk Alışım Ama Sanırsam dolar Kod aldım Bunu Nasıl Kullanabilir Veya Iade Edebilirim TL Kodlar Varmış ama Onlarda aşırı Pahalı 100 TL lik Kod 10 dolar Yani 250 TL https://www.g2a.com/steam-gift-card-10-usd-steam-key-global-i10000000258127 ürün bu bunu tr hesabimda kullanabilir miyim ?
Kullanabilir misiniz emin değilim ama normalde şuradan oluyor kod kullanımı
1688404115084.png
1688404164455.png

Umarim kullaniliyodur peki dolari TL ye cevirmek icin baska fikir varmi azeri arkadasimin paypalinda duruyo ama hesap heran kapanabilir sizce ne alabilirim
Aktif olmadığını varsayarsak Dolar kodunu TL'ye çeviremezsiniz. Ya satıcıyla iletişime geçip iade konusunda konuşursunuz -kod tarzı şeylerde zor gibi- onun dışında satıcı bir şey yapmayıp bırakırsa dolarla aktif edebilecek biri aktif edip size item olarak atabilir takas yoluyla. Umarım satıcı yardımcı olur sorun olursa.

Aktif olmadığını varsayarsak Dolar kodunu TL'ye çeviremezsiniz. Ya satıcıyla iletişime geçip iade konusunda konuşursunuz -kod tarzı şeylerde zor gibi- onun dışında satıcı bir şey yapmayıp bırakırsa dolarla aktif edebilecek biri aktif edip size item olarak atabilir takas yoluyla. Umarım satıcı yardımcı olur sorun olursa.
Teşsekür ederim arkadaşın attığı linkten aldık direk sonradan farkettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki daha uyguna satan onerdiginiz bi yer varmi mesela 10 dolara 200 tl lik kod gibi

Peki daha uyguna satan onerdiginiz bi yer varmi mesela 10 dolara 200 TL lik kod gibi
Siteye şimdi baktım başta bakmamışım da bir yerde sadece dolar para birimi yazıyor.
Altta ise global ve Türkiye'de aktifleştirilebilir demiş buna göre sorun olmaz sanırım.
1688404723761.png

Peki daha uyguna satan onerdiginiz bi yer varmi mesela 10 dolara 200 TL lik kod gibi
Ben genelde cüzdana yüklemek yerine alacağım şeyleri sepette ödüyorum Nays ile %20 indirimli geliyor. Bakiye yüklemiyorum.

Siteye şimdi baktım başta bakmamışım da bir yerde sadece dolar para birimi yazıyor.
Altta ise global ve Türkiye'de aktifleştirilebilir demiş buna göre sorun olmaz sanırım.
Alıntıyı görüntüle

Ben genelde cüzdana yüklemek yerine alacağım şeyleri sepette ödüyorum Nays ile %20 indirimli geliyor. Bakiye yüklemiyorum.
Hocam paypal ile odeme yapmam gerek o yuzden ugrasiyoruk yoksa gider baska seylere harcarim

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,459
Üyeler
185,734
Son üye
samerevin
Geri