Ekran kartı ve parçaların kutusu geldi gelmesine ama işlemci kutusu eksik bu sefer .Sonuç ne hocam? Geldi mi ekran kartı?
İşlemci kutusu gelmiyor bazı sistemlerde anakart ram ekran kartı kutusu varsa sıkıntı yok.Ekran kartı ve parçaların kutusu geldi gelmesine ama işlemci kutusu eksik bu sefer .
İtopya sipariş sayfasında sistem siparişi için 2 kargo mu gözüküyor sizde? Bende şuan 1 adet var o da teslim edilmiş gözüküyor da.bu arada diğer kargo geliyor mu diye bakmak için
ups'nin kendi sitesini kullanıp itopyadaki sipariş kodunu girebilirsin
ya da itopyanın kendi sipariş takip sistemini kullanabilirsin
Baktım, benim İtopya sipariş ekranında 1 adet kargo takip numarası var onu da UPS'e yazınca Teslim Edildi gözüküyor. Paket sayısı da 1 yazıyor.UPS'nin kendi sitesinden bakar mısın
@BurakGüler_
Evet 2 adet gözüküyorBaktım, benim İtopya sipariş ekranında 1 adet kargo takip numarası var onu da UPS'e yazınca Teslim Edildi gözüküyor. Paket sayısı da 1 yazıyor.
Sizin siparişte 2 adet mi kargo takip numarası var diye merak ettim.
Bende 1 adet gözüküyor, bugün iletişime geçtim. Kargo aşamasına geçtiğinde ekranda gözükeceğini 1 hafta içerisinde teslim edileceğini belirttiler. Aksi durumda tekrar görüşeceğim.Evet 2 adet gözüküyor
Teslim edildiyse size kargo içinde ekran kartı + anakart ssd ram kutuları varsa kasa da geldiyse zaten sorun yok
ama gelmediyse itopya ile iletişime geçin
işlemci kutusu olmaz zaten traydi
Bende 1 adet gözüküyor, bugün iletişime geçtim. Kargo aşamasına geçtiğinde ekranda gözükeceğini 1 hafta içerisinde teslim edileceğini belirttiler. Aksi durumda tekrar görüşeceğim.
Kasa kolisinde yatıyor yani şimdi
1 gün sonra diğer kargo geldi ekran kartı ve kutular. Ben itopyaya mail atmıştım onlarda kontrol ettiğinde diğer kutunun daha kargoda olduğunu söyleyip kutunun kargoda olduğuna dair sistemden "kargo aşamasında" yazılı olan fotoğraf atmıştı.Bende 1 adet gözüküyor, bugün iletişime geçtim. Kargo aşamasına geçtiğinde ekranda gözükeceğini 1 hafta içerisinde teslim edileceğini belirttiler. Aksi durumda tekrar görüşeceğim.
Kasa kolisinde yatıyor yani şimdilik
Bende gelmeden önce baktığımda sistemde tek kargo gözüküyordu ve o da teslim edildi yazıyordu. İtopya ya mail attığında ise onların bana attığı fotoda 2 tane ayrı siparişin birisi teslim edilmiş gözüküp, diğerinin kargoda olduğu yazıyordu. Aynı durum sizde de var sanırım.Mesaj otomatik birleştirildi:
1 gün sonra diğer kargo geldi ekran kartı ve kutular. Ben itopyaya mail atmıştım onlarda kontrol ettiğinde diğer kutunun daha kargoda olduğunu söyleyip kutunun kargoda olduğuna dair sistemden "kargo aşamasında" yazılı olan fotoğraf atmıştı.
İ[email protected] adresine mail attım şimdi. Bakalım bana da atsınlar o ekranı madem İçimiz rahat etsin.Mesaj otomatik birleştirildi:
1 gün sonra diğer kargo geldi ekran kartı ve kutular. Ben itopyaya mail atmıştım onlarda kontrol ettiğinde diğer kutunun daha kargoda olduğunu söyleyip kutunun kargoda olduğuna dair sistemden "kargo aşamasında" yazılı olan fotoğraf atmıştı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende gelmeden önce baktığımda sistemde tek kargo gözüküyordu ve o da teslim edildi yazıyordu. İtopya ya mail attığında ise onların bana attığı fotoda 2 tane ayrı siparişin birisi teslim edilmiş gözüküp, diğerinin kargoda olduğu yazıyordu. Aynı durum sizde de var sanırım.