G300s alınır mı?

Elin küçük değil? Ölç de gel bakalım. Uzunluğunu orta parmağından bilek çizgine kadar ölç. Enini ise elin "✋" şeklindeyken (başparmak birleşik) ölç.
Hemen ölçüyorum ama önce cetvel bulmam lazım ben bulana kadar şunu söyliyim elim M5 e tam oturuyor.

Reis kullanan birisi olarak bu yorumu yapıyorsan şaşkınlıkla okudum. Ben en az 4 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntım yok ilk günki performansında.
Ben tamamen kullananlara göre yorumladım kral. Kendim tecrübe ettim ama uzun süre kullanmadım.
Vatan Bilgisayar'daki yorumlarını oku ne demek istediğimi anlayacaksın.
Yanlışım varsa affola.

O biraz küçük diye duymuştum elime uyar mı acaba? Tuf M5 boylarında bir mouse arıyorumama onun arka tarafı çok yüksek alışamadım kuzenimde var deneme şansım oldu.
G300S'in boyutu zaten G102 kadar :D.
Elin 18 cmden küçükse rahat rahat kullanırsın G102'yi.

Elimin boyutları 18.5-9 dediğin şekilde ölçünce bu değerler çıkıyor.

Ben tamamen kullananlara göre yorumladım kral. Kendim tecrübe ettim ama uzun süre kullanmadım.
Vatan Bilgisayar'daki yorumlarını oku ne demek istediğimi anlayacaksın.
Yanlışım varsa affola.

Reis dediğim gibi en az 4 yıldır tepe tepe kullandım, hala daha kullanıyorum. Ne kablosunda aşınma, usb tarafında aşınma, ne yan pedlerinde soyulma, ne tuşlarında eskime/erime, kaymama, bozulma, çift tıklama, tıklamama vb. hiçbir sorun yaşamadım.

Reis dediğim gibi en az 4 yıldır tepe tepe kullandım, hala daha kullanıyorum. Ne kablosunda aşınma, usb tarafında aşınma, ne yan pedlerinde soyulma, ne tuşlarında eskime/erime, kaymama, bozulma, çift tıklama, tıklamama vb. hiçbir sorun yaşamadım.
Ne diyeyim reis hayırlı olsun.
Yorumlara baktığımız zaman şanslı olduğunu çıkarıyorum. Sorun yaşayan kişi sayısı gerçekten azımsanamaz.

Ne diyeyim reis hayırlı olsun.
Yorumlara baktığımız zaman şanslı olduğunu çıkarıyorum. Sorun yaşayan kişi sayısı gerçekten azımsanamaz.
Çevremde kullanan 2 kişi daha var onlarda en az 4 yıldır belki daha fazladır kullanıyorlar çünkü beraber aldık :D ve hala daha kullanıyoruz saydığım sorunlar onlardada olmadı. Vatan bilgisayar dan aldık bide.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,030
Üyeler
188,197
Son üye
Apameyra
Geri