Egoist kelimesinin anlamına bakmanızı öneririm. Kendisine güzel geleni alan egoist mi oluyor? Araştırın azıcık şu kelimelerin anlamlarını.egoist
Egoist kelimesinin anlamına bakmanızı öneririm. Kendisine güzel geleni alan egoist mi oluyor? Araştırın azıcık şu kelimelerin anlamlarını.egoist
Konuyu açma sebebimi yazdım ama sen hala boş yapıyorsun.bakalım kaç hit kasıcan
Ya sen benden daha iyi mi tanıyacaksın 5 yıllık arkadaşımı.Egoist kelimesinin anlamına bakmanızı öneririm. Kendisine güzel geleni alan egoist mi oluyor? Araştırın azıcık şu kelimelerin anlamlarını.
Ben ne diyorum, siz ne diyorsunuz? Diyorum ki kelimeyi yanlış kullanıyorsunuz, bana 5 yıllık arkadaş diyorsunuz.Ya sen benden daha iyi mi tanıyacaksın 5 yıllık arkadaşımı.
Gold olduğuna göre forumda uzun zaman geçirmişsin hiç mi görmedin g300s sorunlu konularını?Ben bile bronze olmama rağmen en az 2-3 kez görmüşümdürKonuyu açma sebebimi yazdım ama sen hala boş yapıyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya sen benden daha iyi mi tanıyacaksın 5 yıllık arkadaşımı.
Dostum, Doğukan diyor ki egoist kelimesini yanlış kullanıyorsun. Ama sen diyorsun ki arkadaşımı benden daha iyi mi tanıyacaksın. Ne alaka yani?Ya sen benden daha iyi mi tanıyacaksın 5 yıllık arkadaşımı.
Ben kesin karar olsun diye konuyu açtım. Yoksa bu forumda kimin doğru kimin yanlış söylediği belli olmuyor.Gold olduğuna göre forumda uzun zaman geçirmişsin hiç mi görmedin g300s sorunlu konularını?Ben bile bronze olmama rağmen en az 2-3 kez görmüşümdür
Şimdi kim boş yapıyor ?
buradakilerin yalan söylemediğini nereden biliyorsunuz o zaman?Ben kesin karar olsun diye konuyu açtım. Yoksa bu forumda kimin doğru kimin yanlış söylediği belli olmuyor.
Ya konunun tamamını anlatmadım ve konuştuklarım(arkadaşımla konuştuklarım) içinde kesinlikle kelime anlamı olan bencillik vardı. Konuyu bildiğin saptırıyor.Dostum, Doğukan diyor ki egoist kelimesini yanlış kullanıyorsun. Ama sen diyorsun ki arkadaşımı benden daha iyi mi tanıyacaksın. Ne alaka yani?
Bencilliğin gözüne iyi gelen mouse seçimi ile ne ilgisi var? Ayrıca benim hakkımda yorum yapıyor iseniz beni etiketlemenizi ve alıntılamanızı rica ediyorum.Ya konunun tamamını anlatmadım ve konuştuklarım içinde kesinlikle kelime anlamı olan bencillik vardı. Konuyu bildiğin saptırıyor.
Hani sen belli bir zaman geçirmişsin diyorsun ya. Onunla sabit olarak kimin doğru söylediğini anlayabiliyorum. Eski konuları açmaktansa şimdi herkes yazsın. Ona göre yargı çıkarırım ama muhtemelen sorunlu. @Mehmet Yılmaz sorunlu olduğunu söylemişti.buradakilerin yalan söylemediğini nereden biliyorsunuz o zaman?