onu anladım tek farkı omu onu merak ettimBiri kablolu biri kablosuz?
Birde sensör farkı vardır. ancak hangisi daha iyi o kadar net bir bilgiye sahip değilim. İnternetten kendiniz araştırarak bulabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla SS giriş seviyesiydi.onu anladım tek farkı omu onu merak ettim
anladım g305 bu indirimde daha mantıklı gibi peki gecikme vs olayları olurmu bi bilginiz varmıdırBirde sensör farkı vardır. ancak hangisi daha iyi o kadar net bir bilgiye sahip değilim. İnternetten kendiniz araştırarak bulabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla SS giriş seviyesiydi.
steelseries 30 tl indirim var g305 de 200tl gibi bi indirim varBirde sensör farkı vardır. ancak hangisi daha iyi o kadar net bir bilgiye sahip değilim. İnternetten kendiniz araştırarak bulabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla SS giriş seviyesiydi.
usb çok uzak değilse hiçbir gecikme yaşamazsınız.anladım g305 bu indirimde daha mantıklı gibi peki gecikme vs olayları olurmu bi bilginiz varmıdır
içinden sanırım zaten bir aparat çıkıyorusb çok uzak değilse hiçbir gecikme yaşamazsınız.
Hocam konudan biraz uzaksınız. Zaten o çıkan aparattı uzağa takmazsanız gecikme yaşamazsınız diyorum.içinden sanırım zaten bir aparat çıkıyor
Ek olarak oradaki fiyatlar pek doğru değil Logitechde 100-150 lira gibi bir indirim var.anladım g305 bu indirimde daha mantıklı gibi peki gecikme vs olayları olurmu bi bilginiz varmıdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
steelseries 30 TL indirim var g305 de 200tl gibi bi indirim var