Christian Grey
80+
- Reaksiyon skoru
- 165
Evet ama warzone'uda deneyebilirsinizdogru
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
paralı mıydı o oyun
Evet ama warzone'uda deneyebilirsinizdogru
paralı mıydı o oyun
hocam sistem bugün elime ulaştı sadece lan,audio,ekran kartı ve chipset driverı kurdum anakart sitesinde vga,sata,utilities ve Software and Utility driverları vardı bunlarıda kurmama gerek var mı?Eminim xmp de açık değildir
buyuk ihtimal degil cunku ne oldugunu bilmiyorumEminim xmp de açık değildir
biliyorum ama cok fark var driver falan kurulmadı buyuk ihtimal onları kurucam simdşDirekt olarak birebir aynı FPS'leri alacak diye bir kaide yok ki. Bir kaç FPS yukarı ya da aşağı yönlü oynayabilir. Ayrıca RAM'ler 2133 MHz'de (stok hızda) çalışıyor olabilir.
tamam yapıyorumAlıntıyı görüntüle
Buldum ayarları.
Hocam siz sistemi alıp direkt valorant lol ve csgo mu yüklediniz? başka hiçbir şey yapmadınız mı?buyuk ihtimal degil cunku ne oldugunu bilmiyorum
biliyorum ama cok fark var driver falan kurulmadı buyuk ihtimal onları kurucam simdş
tamam yapıyorum
Babanız 100 TL vermişmi kurulum için bende Ankara Ayazında gece 1 den öğlen 3 e kadar bekledimde ayrıyetten 100 TL istediler mecbur kabul ettim oysaki netten alanlarada kurlu yollamışlar bedavayabuyuk ihtimal degil cunku ne oldugunu bilmiyorum
biliyorum ama cok fark var driver falan kurulmadı buyuk ihtimal onları kurucam simdş
tamam yapıyorum
biostan xmp kilidini açtın mı bana geldiğinde ramler 2133mhz di
verdiBabanız 100 TL vermişmi kurulum için bende Ankara Ayazında gece 1 den öğlen 3 e kadar bekledimde ayrıyetten 100 TL istediler mecbur kabul ettim oysaki netten alanlarada kurlu yollamışlar bedavaya
100 lira aldılar kurulum ve driver icin ben o yuzden hersey hazır diye dusunuyordumHocam siz sistemi alıp direkt valorant lol ve csgo mu yüklediniz? başka hiçbir şey yapmadınız mı?
Bende öyle düşünüyordum beleşe yapmışlar netten alanlara boşa verdik 100 TLverdi
100 lira aldılar kurulum ve driver icin ben o yuzden hersey hazır diye dusunuyordum
evet buyuk ihtimalBende öyle düşünüyordum beleşe yapmışlar netten alanlara boşa verdik 100 TL
Banada çarşamba alın dediler yarın gidip alıcam
Birde sırada konuştuğum amca senin baban büyük ihtimal çocuğu için bekliyordu ayakta kaç saat bekledi bizle beraber
yaptım sımdı abiEminim xmp de açık değildir
ben yapılı gelıcek sandım driver ve kurulum icin para aldılar diyeevet buyuk ihtimal
yaptım sımdı abi