Çözüldü✓ G435 Bilgisayara bağlanmamakta

indirebilcegim bir link verebilirmisiniz
Şanslisiniz driveri bulunmamaktaymis
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yok hocam hiçbirşekilde tepki vermiyor dün usbyi taktıgımda şak diye algılıyodu sabah açtım bilgisayarı usb zaten takılıydı dokunmadım bi baktım yok algılamıyor
USB de sorun var onu garantiye gönderdin derim bunun başka açıklaması olamaz çünkü

Şanslisiniz driveri bulunmamaktaymis

USB de sorun var onu garantiye gönderdin derim bunun başka açıklaması olamaz çünkü
sagolun ilginiz için ama bu çok saçma ya zaten usb takılıydı sabah ne taktım ne çıkardım

daha dün aldım bir de allahtan amazondan aldım

sagolun ilginiz için ama bu çok saçma ya zaten usb takılıydı sabah ne taktım ne çıkardım

daha dün aldım bir de allahtan amazondan aldım
Bazen Saçmalıklar olabiliyor bende Ram aldım bikere taktım PC reset attı önce adam gibi açıldı sonra açılmamaya başladı iade edip yenisi aldım şuan taş gibi kullanıyorum

Bazen Saçmalıklar olabiliyor bende Ram aldım bikere taktım PC reset attı önce adam gibi açıldı sonra açılmamaya başladı iade edip yenisi aldım şuan taş gibi kullanıyorum
baktıgım kadarıyla bunu yaşayan bir kaç kişi daha varmış

napalım iade edicez artık

oyle yapıcam çünkü hiçbir çözüm olmadı

şaşkınlık içindeyim şuan tertemiz çalışıyor şunu anladım ki böyle bir sorunla karşılaşıldıgında böyle bir çözümü varmış alan diger arkadaşlar da böyle bişey yaşarsa bunu uygulayabilir
Onu en iyi cevap diye raporladim aynı sorunu yaşayanlar bunu görüp işini çözebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,558
Üyeler
191,879
Son üye
Vinsmoke.Sanji
Geri