G502 temizliği -Dış taraf

bilirmisiniz bilmem markalar o yıllarda 10-20 yıl gidecek şekilde üretiyordu. günümüzde sürekli 2-3 yılda bir bozulacak şekilde ayarlanıyor o yüzden mouse da hala bir sorun yok sadece dış kozmetiği sorunlu her şeyi sorunsuz çalışıyor :D ve sıfırları ile bundan iyileri 2 binden aşşağı da bulunmuyor. bunun kablosuzu var oda 3 yıl gider sadece 4-5 bin tl

Alkollü bez ile o plastiği çıkart. Mouselar için parmak tutuşunu kolaylaştırmak için pürüzlü yüzeyler satılıyor ya, onlardan alabilirsin.

he bunu üstüne mi yapıştırıcam la, benim fotoda attığım yer mouse direk yapışık mouseyle beraber. ekstra ped değil mousein yüzde 30 unu falan kaplıyo yada 20

Anladım senin mouse'ı. Serçe parmak kısmında da varsa öyle bir yapı benim dediğimi orada bir dene bakalım, alkolle çıkıyor mu çıkmıyor mu diye. Ondan sonra baş parmak kısmına uygularsın. Bence güzel olur ya, neticede orası plastik bir kaplama.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada orayı kazıyıp, alkolle silmen lazım. Bu grip tape ler yokken bende de aynı sıkıntı vardı, kazımıştım öyle kullanmıştım.

Son düzenleme:
Geri