G7 PRO ALDIM ŞİMDİ NE YAPMALIYIM?

1-) Gamepad'in kendi yazılımı var diye gördüm sitesinde. Bu yazılımı kurduktan sonra hangi ayarları yapmalıyım/yapmam gereken herhangi bir ayar var mı?
Zorunlu değil lakin hassasiyet için deadzone ayarlarını stickler için %4-5, triggerlar için 0 yap. Dış deadzone ikisinde de 0 olsun.
2-) Gamepad konusuna aşırı hakim olmadığımdan el hakimiyetimi geliştirebilecek (örneğin mouse hakimiyeti için steam aimlabs) bir oyun veya program önerir misiniz?
Yine aimlabs kullanabilirsiniz
3-) Gamepadi PC için aldığımdan sizce Epic Games oyunlarımı (hikayelileri) direkt kolla mı oynayayım yoksa XBOX Gamepass satın almalı mıyım? Aylık 300 TL gibi bir fiyatı varmış bu fiyat beni yormaz soracak olanlara ama değer mi bilemedim.
Tamamen size kalmış hocam. İsterseniz elinizdekileri bitirip başlayın isterseniz önce gamepass sonra elinizdekilere bakın

Zorunlu değil lakin hassasiyet için deadzone ayarlarını stickler için %4-5, triggerlar için 0 yap. Dış deadzone ikisinde de 0 olsun.

Yine aimlabs kullanabilirsiniz

Tamamen size kalmış hocam. İsterseniz elinizdekileri bitirip başlayın isterseniz önce gamepass sonra elinizdekilere bakın
Hocam kusura bakmayın çok geç dönebildim anca girebildim foruma. Öncelikle ilginiz ve dönüşleriniz için çok teşekkür ederim. Kurulumu hala yapamadım kutusu bile öyle duruyor hala kurulumunu yapıp programdan bahsettiğiniz ayarları yapıyorum. Dediğiniz gibi sanırım bir süre Fifa PES gibi görece daha kolay oyunlar oynayıp Aimlabs de mesai harcamam gerekiyor. İyi forumlar :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,386
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri