Neler Yeni

G770 Batarya-Güç Adaptörü Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
.
Uzun süreli oyun oynadığım zaman laptopun şarjı %50 seviyesine düşüyor ve battery boost modu devre dışı kalıyor. %60 seviyelerine çıkana kadar oyunda takılmalar yaşıyorum ve tekrar aynı döngü devam ediyor. Battery boost modunu kapattığım zamanda da oyun içerisinde arada bir takılma yaşıyorum. Casper teknik servisi arayıp bunu söylediğim zaman maksimum 120w adaptörü desteklediğini söylediklerinde, bu adaptörün destekleyemediğini verdiği gücün yetersiz kaldığını söylediğim zaman yetersiz olmadığını iddia ediyorlar ve dalga geçer gibi sadece bize gönderin fan temizliği falan yapalım diyorlar. Ben de olan cihazın özellikleri i5-11400h, 3050ti ve 16gb ram. 12. nesil işlemcilere 150w adaptör koymuşlar. Kardeşimde de farklı bir markanın aynı özelliklere sahip dizüstü bilgisayarı var. Orada bulunan adaptör 150w ve benim yaşadığım sorunun en ufağını bile yaşamıyor. Tüketici hakem heyetine bununla ilgili bir başvuruda bulundum, savunması istendi. Uyuşmazlık bedeline ben o zamanki fiyatını yazdım. Şuan olduğu fiyatı mı yazmam gerekiyordu biraz uzun oldu kusuruma bakmayın ama yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yardımcı olabilecek var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,814