xxxCureShootxxx
80+
- Reaksiyon skoru
- 82
sen sadece bu videoyu izle en azından gigaybte anakart hakkında bişeyler öğrenmiş olursun
Bana bu adamın videolarını gösterme. Chip zamanından beri bu adama ısınamadım. İlk Gigabyte anakartı 2008 yılında kullandım. Polemikten falan bahsedip lafı uzatıyorsun. Sen bu adamın forumunda takıl.sen sadece bu videoyu izle en azından gigaybte anakart hakkında bişeyler öğrenmiş olursun
Ben tavsiyemi verdim de, soruyu soran vatandaştan hiç ses çıkmıyor. Bios güncellemesini neden yapması gerektiğini bilmiyor.HahahaNe kadar şiddetli yardım etmek isteyen kişiler var. Bence şunu şunu yapmalısın diye tavsiyenizin verin ve geçin bence
![]()
Hocam ver geç boşver. Bilgisayarı açmayı bilmeyende var bizim amacımız yardım etmekBen tavsiyemi verdim de, soruyu soran vatandaştan hiç ses çıkmıyor. Bios güncellemesini neden yapması gerektiğini bilmiyor.
Bana bu adamın videolarını gösterme. Chip zamanından beri bu adama ısınamadım. İlk Gigabyte anakartı 2008 yılında kullandım. Polemikten falan bahsedip lafı uzatıyorsun. Sen bu adamın forumunda takıl.
Beyler sakin şuan ekran kartım mevcut değil fakat izlediğim bir videoda fps artışı için anakartınızı güncelleyiniz dedi arkadaş ve bu konuda hiçbir bilgim yok mazur görün beni ve cidden kalp kırmaya hiç gerek yok.sen sadece bu videoyu izle en azından gigaybte anakart hakkında bişeyler öğrenmiş olursun
Sağolasın hocam.Hocam ver geç boşver. Bilgisayarı açmayı bilmeyende var bizim amacımız yardım etmekBu zamanda vakit geçmiyor yoksa
![]()
Görüntü varsa, bios güncellemesi neyi değiştirecek? Açamadığınız bir oyun mu var? İşlemcinizin modeli nedir? Kaç gb ram kullanıyorsunuz?Görüntüyü şuan Intel HD Graphics üzerinden alıyorum
Açamadığım değilde fps drop ve düşüşleri yaşıyorum işlemci intel i5-3340 ,8 gb ram ve csgo üzerinde en düşük ayarlarda ortalama 45-50 fps alıyorumGörüntü varsa, bios güncellemesi neyi değiştirecek? Açamadığınız bir oyun mu var? İşlemcinizin modeli nedir? Kaç gb RAM kullanıyorsunuz?
Dahili ekran kartı yetersiz geliyor olabilir. Son güncellemeden sonra iyice kötü oldu. Videoda ekran kartı %99'a dayanıyor. Bu haliyle fps çok düşük.Açamadığım değilde fps drop ve düşüşleri yaşıyorum işlemci Intel i5-3340 ,8 gb RAM ve csgo üzerinde en düşük ayarlarda ortalama 45-50 fps alıyorum