Neler Yeni

Gainer içindeki kreatin saç döker mi? Genetik dökülmem var.

klavalier

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hasan Sertaç Yiğitoğlu
Selamlar. Kilo arttırımıma biraz daha yardımcı olması için gainer almayı düşünüyorum ama genetik saç dökülmem olduğu için gainer içerisindeki kreatin beni düşündürüyor. Saçlara etkisi ne derece olur? Kullanmalı mıyım? Şekeri düşük gainer öneriniz varsa da alabilirim. Bu arada fiziksel özelliklerim 187 boy 76kg 24 yaşındayım.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Et yiyince bile kreatin alıyorsun et yemeyi bırakıyor musun ? Genetiğinde varsa o kreatini kullansanda kullanmasanda zaten dökülecek. Kreatin kullandım saçlarım dökülecek psikolojisine girersen dökülür yapılan araştırmalarda ( deneyleri var araştırıp görebilirsin ) 100 kişi seçip 50 sine 1 ay kreatin kullandırıyorlar ve kreatinin saç dökmeye + bir katkısı olduğu söylenmiyor. Ha genetiğinde varsa bir miktar hızlandırabilir ama abartı anam anam bir şekilde dökmez kanser içmiyosun sonuçta. Ayrıca forumda 100 tane kreatin konusu var önce araştırıp gene de araştırdım fakat içim rahat etsin diye açtım yazsan daha iyi olurdu. Biri sana dökmüyor dese bile kendini rahatlat internette araştır ahmetin mehmetin sözüyle kuyuya inilmez.

Selamlar. Kilo arttırımıma biraz daha yardımcı olması için gainer almayı düşünüyorum ama genetik saç dökülmem olduğu için gainer içerisindeki kreatin beni düşündürüyor. Saçlara etkisi ne derece olur? Kullanmalı mıyım? Şekeri düşük gainer öneriniz varsa da alabilirim. Bu arada fiziksel özelliklerim 187 boy 76kg 24 yaşındayım.
Senin saçını döken dht hormonu. Kreatin bu hormonu arttırıyor ( testosteronu dht ye dönüştürüyor). Kaç gram alırsan o kadar arttırır. Yine de denemeden bilemezsin herkesin vücudu farklı oranda tepki veriyor.

Top Bottom