Neler Yeni

Yardım GAİNWARD FAN DEİŞİMİ

emin7262

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emin
Arkadaşlar merhaba dün gainward 5080 phantom satın aldım. Kartı takıp çalıştırdıgımda sorun yok ama oyuna girdigimde fan minimum %30 hıza gelliyor ve fanlar kenara sürtüyor evde uçak var gibi ses geliyor %30 seviyesi altına insede. Ürünü iade edemem çünki iyi fiyata aldım, garantiye göndersem değişim yapmıyormuş garanti ürün sesli çalışmasını sorundan saymıyolarmış. Ne yapabilirim bugunki araştırmamda yabancı forumlardada bu sorunu yaşayan çok kişi varmış onlar kendi fanlarını söküp yerlerine noctua fan takmış böyle yapsam sıkıntı olurmu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kart bu.

Yapmayı düşündüğüm.

Ekler

• 20250221_144151.jpg
    20250221_144151.jpg
    1.6 MB · Hit: 32
  • EoMLYasl.jpg
    EoMLYasl.jpg
    67.3 KB · Hit: 28

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
efe araci
hocam performansı iyiyse harika bir yöntem yapmışsınız sıcaklık değerlerine bakın eğer sorun yoksa eskisinden bile iyi bir soğutmaya sahip 5080'iz hayırlı olsun.

hocam performansı iyiyse harika bir yöntem yapmışsınız sıcaklık değerlerine bakın eğer sorun yoksa eskisinden bile iyi bir soğutmaya sahip 5080'iz hayırlı olsun.
hocam kusura bakmayın dalgınım henüz yapmamışsınız galiba bunu yaptıktan sonra test sonucu gibi bir görsel varsa ona bakın sorun çıkaracağını düşünmüyorum.

hocam kusura bakmayın dalgınım henüz yapmamışsınız galiba bunu yaptıktan sonra test sonucu gibi bir görsel varsa ona bakın sorun çıkaracağını düşünmüyorum.
hatta eskisinden bile iyi olacağını düşünüyorum. Noctua harika bir soğutma markasıdır.

Son düzenleme:

emin7262

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fan alıp yapacam bakam eskiden sapphire kullanıyodum o bile bundan iyiydi bunun fanlar 5tllik fan takmışlar.

troken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Fatih
Arkadaşlar merhaba dün gainward 5080 phantom satın aldım. Kartı takıp çalıştırdıgımda sorun yok ama oyuna girdigimde fan minimum %30 hıza gelliyor ve fanlar kenara sürtüyor evde uçak var gibi ses geliyor %30 seviyesi altına insede. Ürünü iade edemem çünki iyi fiyata aldım, garantiye göndersem değişim yapmıyormuş garanti ürün sesli çalışmasını sorundan saymıyolarmış. Ne yapabilirim bugunki araştırmamda yabancı forumlardada bu sorunu yaşayan çok kişi varmış onlar kendi fanlarını söküp yerlerine noctua fan takmış böyle yapsam sıkıntı olurmu?

Kart bu.

Yapmayı düşündüğüm.
Hocam karttan gelen sesin ses kaydını atar mısınız? Bu noctua fanlarını nerden alabiliriz birde?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,692
Üyeler
168,481
Son üye
dawdaw43
Top Bottom