Neler Yeni

Gainward Phoenix ile ciddi sorunlarım var yardım eder misiniz

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
Sezer Aktaşlı
NVIDIA geçip denemek istedim bin pişman oldum Gainward Phoenix RTX 3080Ti aldım kart 82 dereceden aşağı çalışmıyor ve fanlar %100 4000 rpm çalışıyor . Çıldırmama ramak kaldı böyle bir şey nasıl olabilir ? Bozuk mu bu kart ? Yok mu aynı kartı kullanan arkadaşlar çıldırıcam ya

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
NVIDIA geçip denemek istedim bin pişman oldum Gainward Phoenix RTX 3080Ti aldım kart 82 dereceden aşağı çalışmıyor ve fanlar %100 4000 rpm çalışıyor . Çıldırmama ramak kaldı böyle bir şey nasıl olabilir ? Bozuk mu bu kart ? Yok mu aynı kartı kullanan arkadaşlar çıldırıcam ya
Hocam gainward'ın soğutması pek iyi değil diye biliyorum. artık almışsınız daha iyi bir model alın diyemem ama kasanın hava sirkülasyonunu arttırma şansınız varsa arttırın.

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
Sezer Aktaşlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sıfır değil sanırım kart.

Sıfır değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam gainward'ın soğutması pek iyi değil diye biliyorum. artık almışsınız daha iyi bir model alın diyemem ama kasanın hava sirkülasyonunu arttırma şansınız varsa arttırın.

Soğutması iyi değil evet ama bir kart oyuna girer girmez %100 devirden aşağı çalışmamazlık yapar mı ? ve 82 derecede. Hani kartın sanki hiç soğutması yokmuş gibi. Kartın ne fan hızı ayarlanabiliyor ne de derecesi.

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
632
İsim
can
öncelikle gddr6x bellekler sıcak çalışır onun haricinde phoenix dir pny lry vs bu modeller soğutma olarak giriş sınıfır son olarak en önemlisi bu kartın içi açılmışmı ? açıldıysa padler vs değiştiyse bazı arkadaşlar ölçüleri tam tutturamadığı için blokla gpu çekirdek arasında boşluk kalabiliyor buda haliyle sıcaklık değerlerinin artmasına neden oluyor ayrıca kart miningli dediniz hadi diyelim içi açılmadı oynanmadı muhtemelen termal macun ve termal ped yenilenme zamanıda gelmiştir

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
Sezer Aktaşlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öncelikle gddr6x bellekler sıcak çalışır onun haricinde phoenix dir pny lry vs bu modeller soğutma olarak giriş sınıfır son olarak en önemlisi bu kartın içi açılmışmı ? açıldıysa padler vs değiştiyse bazı arkadaşlar ölçüleri tam tutturamadığı için blokla gpu çekirdek arasında boşluk kalabiliyor buda haliyle sıcaklık değerlerinin artmasına neden oluyor ayrıca kart miningli dediniz hadi diyelim içi açılmadı oynanmadı muhtemelen termal macun ve termal ped yenilenme zamanıda gelmiştir

Alırken güvenlik etiketi duruyordu ve mining yapmadığını söyledi satan kişi

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Sıfır değil

Soğutması iyi değil evet ama bir kart oyuna girer girmez %100 devirden aşağı çalışmamazlık yapar mı ? ve 82 derecede. Hani kartın sanki hiç soğutması yokmuş gibi. Kartın ne fan hızı ayarlanabiliyor ne de derecesi.
MSI Afterburner programı ile arttırmayı deneyebilirsin hocam.

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Mustafa Aydemir
hocam acaba yanlış gösterme olasılığı olabilir mi

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
Sezer Aktaşlı
Fanlar 4000RPM'ye çıkabiliyor mu?

Fanlar direkt 4000 RPM civarları %100 çalışıyor oyuna girdiğim an

hocam acaba yanlış gösterme olasılığı olabilir mi

Yanlış gösterse bile kendi Experttool programı da aynı dereceyi gösteriyor. İşin en saçma kısmı uçak sesi gibi çalışıp %100lere ulaşıp üstüne de 83-84 derecelerde gezmesi. Cidden kafayı yiyecem keşke 6900XT XFX'te kalsaydım aynı kasada 67 derece oyun oynuyordum fan hızım %100 bile değildi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,485
Üyeler
167,665
Son üye
emirhanate
Top Bottom