Doğru haklısınız ahahahhahhahahahahAli Koçta gsli ama fener başkanı bu tabuları yıkalım artık yıl 2025 hocam
Doğru haklısınız ahahahhahhahahahahAli Koçta gsli ama fener başkanı bu tabuları yıkalım artık yıl 2025 hocam
o forma sana ağır gelmiştirforma sorunlu biraz ne zaman giysem yere düşüyorum
Febe şampiyon olacak gese değil katılıyorumBjkliyim ama bu yıl bence fener olucak gibi derbiyi de yenerse
Fener 5 yıldızı taktı bile hocam ?teşekkürler ama ben lig bitince 5 yıldızlı olanı alıcam![]()
Florya suyundan içtim birilerine yaklaştıkça istemsizce kendimi yere atıp bacağımı tutuyorum penaltı penaltı diyorum bana yaklaşan insanlaraforma sorunlu biraz ne zaman giysem yere düşüyorum
Benim bildiğim kadarıyla ucuz olmaz çünkü zaten 4 yıldız var bu sezon şampiyon olursak 5. Yıldız,4. Yıldız'ın üstüne konuluyor yani 4 yıldızlı formaları 5 yıldızlı diye ellerinden çıkarırlarsezon sonu 5.yıldız özel forma çıktında bu formalar 300 lira olabilir
Dostlar sponsor baskısıyla mı geliyor ? yoksa sade şekilde mi
ben 5. yıldız için özel tasarım forma bekliyorum mutlaka çıkacaktırBenim bildiğim kadarıyla ucuz olmaz çünkü zaten 4 yıldız var bu sezon şampiyon olursak 5. Yıldız,4. Yıldız'ın üstüne konuluyor yani 4 yıldızlı formaları 5 yıldızlı diye ellerinden çıkarırlar
aga xs ne ya bilbo baggins mi giyecek onuXS bedende varmış.