Neler Yeni

Galatasaray-Beşiktaş Maçı Ne olur Sizce?

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
Beşiktaşlıyım ve Beşiktaşın bu maçı kazanması için vs diye cümleye başlayan spor yorumcularını bile gördüğümde gülesim geliyor. GS net alır da kaç 0 alır onu konuşmak lazım. Bjk varlık gösteremez.

Maç eğer İnönü de olsa belki bir ihtimal BJK berabere kalır derdim %5 ihtimal vs. GS stadında oynayacak. Bayern maçı olmasaydı net 5,6 olur derdim ama GS 3 atarsa sonrasında kasmayabilir dinlenebilir maç içinde. (yine de skor tahminim 5-0) Bu skorun oluşmasının nedeni GS iyi diye değil, BJK çok çok çok kötü diye.

GS ve Fener, Adanademir deplasmanı ve Beşiktaş deplasmanı bir ihtimal Trabzon deplasmanı dışında ligde puan kolay kolay kaybetmezler. Kendi sahalarında ise puan kaybı ihtimali çok çok zor.

Son düzenleme:

tunahan55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Tunahan
İlgilendiği Kategoriler
amd
Galatasaray rahat kazanır gibi gözükse de derbinin favorisi olmaz beraberlik diye düşünüyorum.

Reindi

80+ Silver
galatasaraylı arkadaşlar en son bizde size 3-5 tane atarız diyorduk derbi bu maçlar ne olacağı belli olmuyor yenildik ama 0-3 çokta beklentiniz olmasın ama yeneceğiniz kesin

Ysuflix

80+ Gold
Fenerliyim bende beraberlik veya bjk isterim ama gs hem mental hem güç olarak çok önde 4 falanda atabilir

şahin doğan

80+ Platinum
galatasaraylı arkadaşlar en son bizde size 3-5 tane atarız diyorduk derbi bu maçlar ne olacağı belli olmuyor yenildik ama 0-3 çokta beklentiniz olmasın ama yeneceğiniz kesin
Fener her zaman 3-5 atarız diyor. Sene başı da şampiyonuz diyor. Ne dediğinizi pekte bir önemi yok aslında.

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
Gs ve Fenerin kadroları, istek ve arzuları toplanınca BJK nin karşılık verme şansı yok. Gazla bile oynasa GS deki oyuncular da aynı gaza sahip. GS Fener Şampiyonlar ligi kadroları kurdular. Ligin çok üstündeler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,951
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
4-1 biter.

Hasdur Bakiye

80+ Bronze
Gollü Beraberlik Diyorum Burak Yılmaz Galatasarayı Biliyor Sonuçta :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

1697901254322.png

Beşiktaş Böyle Kadro İle Çıkarsa Yenme İhtimalide Var Bence

Son düzenleme:

şahin doğan

80+ Platinum
Top Bottom