Biliyorsunuz ki Galatasaray,Dinamo Kiev ile 3-3 berabere kaldı 3-1 önde olmasına rağmen,Bolu'da hayatını kaybedenlerin mekanı cennet olsun inşallah.Burası bir kenara bu maçta Galatasaray'ın attığı gollere sevinmesine tepkili olanlar olmuş,şimdi bakın bana kızmayın ama size ne kardeşim? Gerçekten soruyorum size ne? GS'yi sevmem amma velakin her takım gol attığında sevinir bu gayet normal,ha sevinmeyenlere saygı duyarım ama sevinenlere de tepkiyle yaklaşmam çünkü Yunus ve Abdülkerim ölen insanlardan sorumlu değil onların ölmesinin sebebi Yunus,Abdülkerim değil.Adamlar gol attı sevindi bu gayet normal buna anormal bakan arkadaşların acilen tedavi görmesi gerek,gerçekten hiç iyi durumda değiller çünkü.
Bakın sakın bu dediklerimi yanlış anlayıpta boş yere tartışma yaratmayın ben kendi fikrimi söylüyorum katılan olur ya da olmaz bunlar benim fikirlerim.
Bakın sakın bu dediklerimi yanlış anlayıpta boş yere tartışma yaratmayın ben kendi fikrimi söylüyorum katılan olur ya da olmaz bunlar benim fikirlerim.