Neler Yeni

GALATASARAY-FENERBAHÇE MAÇI KAÇ KAÇ BİTER

MAÇI KİM ALIR?

• Oy kullanan toplam üye
    48
  • Anket şu tarihte kapanacak: .

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,117
İsim
Asil
Fenerbahçe alır. En nesyri, yusuf, oğuz gibi oyuncularımız acayip iyi form tuttu. Galatasaray cephesinde ise bokan ve muslera batırdı iyice. Okan’ın teknik direktör falan olduğunu düşünmüyorum. İsmail Kartal’a geçen sene yapılan muamelenin 10 katınj hakediyor. Mertens ölü zaten. Osimhen sezon başına göre biraz açıldı ama fark etmez (daha isabetli penaltı atıyor artık)

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Furkan b
GS kazanır fener şampiyonluk yarışında kendi kendini genelde bitirip şampiyon olamaz ama avrupada ilerleyebilirler berki ligde imkanı yok

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
3-2 veya 3-1 GS alır.

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Ege
Discord
DİSCORD AÇILSIN ARTIK

The Semih

80+ Gold
3-2 gs alır gibime geliyor
Derbilerde o kadar gol olmuyor, maç sürekli durduğu için ama bu sefer avrupanın en iyi 2. hakemini getirmişler, eğer maç durmazsa belki 2.5 üst olur. benim tahminim ilk yarı GS 1-0 ikinci yarı fenerbahçe 1-1 yapar son dakikalarda 1-2 fenerbahçe kazanabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fenerli olarak tabii ki de fenerin yenmesini istiyorum ama, iç saha avantajı ve hakeminde katkısıyla galatasaray bir tık önde bence
Yabancı hakem atandı dünyanın en iyi hakemlerinden birisi bu maç öyle hakem muhabbeti yapılmayacak.

Bozkurt*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Bozkurt
Kimin yeneceğini değil hakemin nasıl maç yöneteceğini merakla bekliyorum..
GS son haftalarda düşüşte, FB son haftalarda yükselişte. Bakınca maç kadıköy de olsa fener favoriydi ama derbilere belli olmuyor hiçbir zaman.
GS Ev sahibi avantajını iyi kullanırsa maç sonucu 1 yada beraberlik olur gibi düşünüyorum.
Gönlüm GS den yana , umarım kazanırız ..

Top Bottom