🏆UEFA Champions League ⚽️ Galatasaray - Ajax ⚽️ 23:00 Tahminlerinizi Konuşalım !

Hangi takım kazanır?

• Galatasaray

Oylar: 17 70.8%
  • Ajax

Oylar: 7 29.2%

• Oy kullanan toplam üye
    24
  • Anket kapatıldı .
gs 2 - 1ajax ( gtten sallamasyon)

TÜRK takımı kazanması daha iyi olur ama ben maçları takip etmiyorum ki birde ona stres etmeye gerek yok

Neresi şikeliydi? Ayağına kayarak vuruyor kırmızı doğru sergen bu kırmızıya tepki olarak su şişesine sahaya doğru tekme atıyor o kararda doğru baska bir pozisyon yoktu zaten ha birde son dk larda jhon duran cezasahasi içinde birebir kalacekken eliyle bildiğin yitilip yere yatırıldı orda niye bir şey demedi hakem
Nerenle izledin maçı aç tekrar izle. İkide bir kendinizi yere atmaktan alışmışsınız ortada olanları görmezden geliyorsunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boş bir şeymiş bende başka maç sandım
Aynen boş bir şey boş boş oynanan layık görülmeyen bir maç gördük.

Nerenle izledin maçı aç tekrar izle. İkide bir kendinizi yere atmaktan alışmışsınız ortada olanları görmezden geliyorsunuz.

Orkuna kızın başka kimsenin suçu yok oyunda 30 milyon verdiğiniz adam 10 maçta 2 kırmızı yiyor

3-1 maç sonu gelin konuşalım...

Haksızlığa uğradığınız bir pozisyon varsa söyle de bizde bilelim reis

2 1 gs

Kanka başlığı düzelt biz ev sahibi değiliz, tahminim GS kazanır çünkü Ajax son sırada son maçlarını kazansa bile eleniyor, bu yüzden bu maçta bizi yenerse kasıtlı bir garezi var derim :D

şansa bala liverpool u yendiler, ajax bu sezon çok iyi değil hatta baya kötü ama ajax alır veya berabere biter
Olm siz cidden yandaşşınız yada futboldan anlamıyorsunuz başka bir şey denmez. Maçı izleyen fanatik fenerli arkadaşlarım bile GS yi tebrik etti o gün ve heyecanla izlediler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,935
Üyeler
183,921
Son üye
doganylmm
Geri