Neler Yeni

Galatasaray - Kopenhag (Toksik sohbet)

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,376
İsim
Kaan
böyle ciğer istemiyorum xD benim sol kanadımda tadic var zaha gibi kroniği alıp ne yapacaktık acaba
La adam size gelsin diye cinsel organını öpmediğiniz kalmıştı bize gelince ne ağladınız var ya dfhkndfkşhdnmkhdfhk istediğiniz adam size gelmeyince toxicleyen adamlarsınız siz burada gs maç kaybedince senin ülke puanında düşüyor aynı ülkenin takımlarını tuttuğunuz için birde konferans ile uclyi karşılaştırıyonuz ya

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,581
İsim
Deniz Bey
Bir GS li olarak rezillik başka bir şey değil , herkes 3 puanı yazdı manuyu nasıl yeneriz diye düşünüyordu oysaki 1 puanı zor kurtardık zerre güven vermiyor , bırak gruptan çıkmayı 3. Zor oluruz, manu şöyle kötü böyle kötü deniyor o halde nasıl yenecekler bizi izleyin bundan sonra kimden puan alıcaz acaba 🤔

NightWish2434

80+ Silver
Bugün temsilcimiz Galatasaray'ın şampiyonlar ligi ilk maçı var. Skor tahminleri ve maç takibini bu konudan yapabiliriz.

Bende bir Galatasaray taraftarı olarak asıl geliri şampiyonlar ligine katılarak ve katılma sürecinde elde ettiğimizi düşünüyorum. 3. olursak Avrupa ligine katılıp orada daha kafa dengi rakiplerle ilerleyebiliriz diye düşünüyorum. Bu gruptan çıkamazsak üzülmem açıkçası.
Okulda sıraya yazmıştım 2-2 diye. Muslera'nın cefasını daha çok çekersiniz beyler

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Şu konuda GS gol atmadan önce saydırdım gol attılar bir de arkadaşlarla izlerken dedim ki aniden GS 3-2 yapacak dedim 2-2 oldu. İddiam tutmadı diyr üzüldüm tüh.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
kanzi içerde bayerni zorlarız ya 🤙🤙🤙

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR