donanimci98
80+ Bronze
Knk tamam la feneri yerle bir edicem şimdi sus git maçını izle üzgün üzgün birani içAlıntıyı görüntüle
köy takımı dediğin takım kopenhagdan daha iyi PLDĞİSAGĞPİLDSGPLSDGPĞİLSDPLG
Bitti ztnBerabere biter.
Cahillik işte gülün geçin hocam.senin kadar zavallısını çok az gördüm
DFĞPGSDLGĞLPDSLPĞGDSLPĞGPLĞSDPĞLGSDĞPL moralim bozuktu bu geseliler olmasa biz neye gülcez yaKnk tamam la feneri yerle bir edicem şimdi sus git maçını izle üzgün üzgün birani iç
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bitti ztn
Zaha'nın asistinde ağzının suyu akmış diyorlar doğru mu?DFĞPGSDLGĞLPDSLPĞGDSLPĞGPLĞSDPĞLGSDĞPL moralim bozuktu bu geseliler olmasa biz neye gülcez ya
adamın içinden geçmeye çalışan zaha mı SŞPDGPDSĞGPLDSPĞLGDSĞLPGDĞSPLGSDLPĞDGSLPĞGSPLĞZaha'nın asistinde ağzının suyu akmış diyorlar doğru mu?
Fenerbahçeliler için para toplayacam akıl hastanesi ve terapi kliniği açtıracam.DFĞPGSDLGĞLPDSLPĞGDSLPĞGPLĞSDPĞLGSDĞPL moralim bozuktu bu geseliler olmasa biz neye gülcez ya
Yeterince uyarı aldırıyoruz ona zaten, sende uyarı alma sil.Max FB'Lİ Zekasının Yürüyen Hali
adamın içinden geçmeye çalışan zaha mı SŞPDGPDSĞGPLDSPĞLGDSĞLPGDĞSPLGSDLPĞDGSLPĞGSPLĞ
tete desen neyse keşke biz alsaydık ama bana zaha deme xD rossi v2
Hocam grubundaki takımları hala ezbere sayamadın bekliyorum ama, bir de siz hangi gruptaydınız onu da demedinbuda var ulan akşam akşam keyfim yerine geldi xSGSDPGĞPSDGSD