Reindi
80+ Silver
sizin kuyruk acınız şeyden dimi xD komisyonun dağıltılmasını istediniz reddedildi SLİDİLGSDLGSDPLGSDİGİmzada doğru logo kullanmak zorunda kalmış çok üstüne gitme![]()
sizin kuyruk acınız şeyden dimi xD komisyonun dağıltılmasını istediniz reddedildi SLİDİLGSDLGSDPLGSDİGİmzada doğru logo kullanmak zorunda kalmış çok üstüne gitme![]()
Hocam müneccim misinGalatasaray 2 Kopengen 1 Olabilir.
Eşit Bitebilir. Bu durumda 2-2 biter.
kupa herşeyse rossi>kane ?HALA GELMİŞ BURADA 10 SENEDİR ŞAMPİYON OLAMAYAN 10 SENEDE SADECE 1 KUPA KAZANAN BİR TAKIMI ÖVÜYORSUN BİDE 5 YILDIZLI ARMA KOYMUŞ BELLİ OLUYOR NEDEN BÖYLE ŞEYLER YAZDIKLARIN
Hocam müneccim misin
max f.b'li maç tartışmasıUyarın hayırlı olsun bebekim. Böyle devam, senden başka toksiklik yapan var mı şu konuda. Adam gibi konuşsana. Önce kendi grubundaki takımları ezbere bi say çocuğum hadi bakim.
Olgun olmak lazım, ne de olsa rakibimiz değil. Rakibimiz olsalar muhattap olma gayretine girerdim.max f.b'li maç tartışması
dsasılhdasjkdhasjdha AVUNMAYA DEVAM ET SEN GİTMİŞ BİDE 5 YILDIZLI ARMA KOYMUŞ DİNAZOR LİGLERİNDEN KALAN SADFUIFHDKJAHSDJKAHDAHDHAJSDASDADSAkupa herşeyse rossi>kane ?
ne rezil olmasından bahsediyosun kanka ulaşamadığın yerler hakkında yorum yapma senaha bak benim kafada biri UCL ye gidip rezil olmaktansa UEL e gidip yarı final oynarım rezil olmam en azından UCL bizim ülkeyi aşıyor kim ne derse desin sizin bu seneki kadro UEL bile alabilir 3. olursanız
Mesaj otomatik birleştirildi:
ulan grubun en rezalet takımına 0-2 yenilirken 2-2 yapıp beraberlik alıyorsun buna mı seviniyorsun? senin şu kadroyla şu takıma 5-6 tane sallaman lazımdı daha bayern deplasmanına gideceksiniz ben bayılmayacağım siz bayılacaksınız xD
ne rezil olmasından bahsediyosun kanka ulaşamadığın yerler hakkında yorum yapma sen
Gidip köy takımlarıyla olan maçlarınızı izleyebilirsin.Burası şampiyonlar ligi sizi aşar.Alıntıyı görüntüle
yer işaretine ekledim konuyu ortalama 2 ay sonra falan görüşürüz messili barcelonaya 8 atan adamlardan bakalım kaç yiyeceksiniz
Gidip köy takımlarıyla olan maçlarınızı izleyebilirsin.Burası şampiyonlar ligi sizi aşar.
senin kadar zavallısını çok az gördümAlıntıyı görüntüle
yer işaretine ekledim konuyu ortalama 2 ay sonra falan görüşürüz messili barcelonaya 8 atan adamlardan bakalım kaç yiyeceksiniz