azerbaycana gelerem kafasını öpexemCBC de maç iptal mı oldu yayınlancaktı ? başkan konusuyo şuan.
Hocam şöyle güzelinden bir yasin okuyacak var mı? Yoksa olmayacak böyle.azerbaycana gelerem kafasını öpexem
Mesaj otomatik birleştirildi:
selçuktan 72p izliyoruz maçı ckasfkakf
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu kerem terörist yaa hocam zahaayı (2. yarı) koyyyyy
Senin köy takımın hangi CL grubunda?GESEM KOPENHAGDAN bile 2 tane yedi OKFSDGHPĞSDGPĞSDLGPSLĞDĞPGL
Sizin zeka seviyeniz orangutan kadar bile yok kopenhagdan iç sahasında 2 yiyen bayernden kaç yiyecek acaba teşekkürler takımımın rezil olmasından nefret ederim ben konferansta mutluyumSenin köy takımın hangi CL grubunda?
Uyarın hayırlı olsun bebekim. Böyle devam, senden başka toksiklik yapan var mı şu konuda. Adam gibi konuşsana. Önce kendi grubundaki takımları ezbere bi say çocuğum hadi bakim.Sizin zeka seviyeniz orangutan kadar bile yok kopenhagdan iç sahasında 2 yiyen bayernden kaç yiyecek acaba teşekkürler takımımın rezil olmasından nefret ederim ben konferansta mutluyum
Kanatların üstün zekalarından ve harcanan pozisyonlarından dolayı elimiz ayağımız kitlendi.Bugün temsilcimiz Galatasaray'ın şampiyonlar ligi ilk maçı var. Skor tahminleri ve maç takibini bu konudan yapabiliriz.
Bende bir Galatasaray taraftarı olarak asıl geliri şampiyonlar ligine katılarak ve katılma sürecinde elde ettiğimizi düşünüyorum. 3. olursak Avrupa ligine katılıp orada daha kafa dengi rakiplerle ilerleyebiliriz diye düşünüyorum. Bu gruptan çıkamazsak üzülmem açıkçası.
teşekkür ederim canım benim saymasam bile ülke puanına katkı yapıyorum sizin gibi hem ülke puanının içine edip bir de yüzsüz gibi milletin üstüne çıkmaya çalışmıyorum 2 sene önce 13. olan takımın taraftarısın uçma kanadın kırılacak xDUyarın hayırlı olsun bebekim. Böyle devam, senden başka toksiklik yapan var mı şu konuda. Adam gibi konuşsana. Önce kendi grubundaki takımları ezbere bi say çocuğum hadi bakim.
Yazdıklarını okumuyorum sesin gelmiyor aynı konumda değiliz güzelimmmteşekkür ederim canım benim saymasam bile ülke puanına katkı yapıyorum sizin gibi hem ülke puanının içine edip bir de yüzsüz gibi milletin üstüne çıkmaya çalışmıyorum 2 sene önce 13. olan takımın taraftarısın uçma kanadın kırılacak xD
GS tek atarBugün temsilcimiz Galatasaray'ın şampiyonlar ligi ilk maçı var. Skor tahminleri ve maç takibini bu konudan yapabiliriz.
Bende bir Galatasaray taraftarı olarak asıl geliri şampiyonlar ligine katılarak ve katılma sürecinde elde ettiğimizi düşünüyorum. 3. olursak Avrupa ligine katılıp orada daha kafa dengi rakiplerle ilerleyebiliriz diye düşünüyorum. Bu gruptan çıkamazsak üzülmem açıkçası.
Gs 1.5 üst kg varBugün temsilcimiz Galatasaray'ın şampiyonlar ligi ilk maçı var. Skor tahminleri ve maç takibini bu konudan yapabiliriz.