Neler Yeni

Galatasaray - Kopenhag (Toksik sohbet)

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,624
İsim
Lokman Doğan
offf çok iyi atak yapıyoruz ama icardi şeytanın ayağını kıramadı

The Semih

80+ Gold
CBC de maç iptal mı oldu yayınlancaktı ? başkan konusuyo şuan.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,624
İsim
Lokman Doğan
CBC de maç iptal mı oldu yayınlancaktı ? başkan konusuyo şuan.
azerbaycana gelerem kafasını öpexem
Mesaj otomatik birleştirildi:

selçuktan 72p izliyoruz maçı ckasfkakf

bu kerem terörist yaa hocam zahaayı (2. yarı) koyyyyy

Leaden_Viever

80+ Bronze
azerbaycana gelerem kafasını öpexem

selçuktan 72p izliyoruz maçı ckasfkakf

bu kerem terörist yaa hocam zahaayı (2. yarı) koyyyyy
Hocam şöyle güzelinden bir yasin okuyacak var mı? Yoksa olmayacak böyle.

Reindi

80+ Silver
GESEM KOPENHAGDAN bile 2 tane yedi OKFSDGHPĞSDGPĞSDLGPSLĞDĞPGL

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,985
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Sizin zeka seviyeniz orangutan kadar bile yok kopenhagdan iç sahasında 2 yiyen bayernden kaç yiyecek acaba :D teşekkürler takımımın rezil olmasından nefret ederim ben konferansta mutluyum
Uyarın hayırlı olsun bebekim. Böyle devam, senden başka toksiklik yapan var mı şu konuda. Adam gibi konuşsana. Önce kendi grubundaki takımları ezbere bi say çocuğum hadi bakim.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,071
İsim
Hakan
Bugün temsilcimiz Galatasaray'ın şampiyonlar ligi ilk maçı var. Skor tahminleri ve maç takibini bu konudan yapabiliriz.

Bende bir Galatasaray taraftarı olarak asıl geliri şampiyonlar ligine katılarak ve katılma sürecinde elde ettiğimizi düşünüyorum. 3. olursak Avrupa ligine katılıp orada daha kafa dengi rakiplerle ilerleyebiliriz diye düşünüyorum. Bu gruptan çıkamazsak üzülmem açıkçası.
Kanatların üstün zekalarından ve harcanan pozisyonlarından dolayı elimiz ayağımız kitlendi.

Reindi

80+ Silver
Uyarın hayırlı olsun bebekim. Böyle devam, senden başka toksiklik yapan var mı şu konuda. Adam gibi konuşsana. Önce kendi grubundaki takımları ezbere bi say çocuğum hadi bakim.
teşekkür ederim canım benim saymasam bile ülke puanına katkı yapıyorum sizin gibi hem ülke puanının içine edip bir de yüzsüz gibi milletin üstüne çıkmaya çalışmıyorum 2 sene önce 13. olan takımın taraftarısın uçma kanadın kırılacak xD

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,985
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
teşekkür ederim canım benim saymasam bile ülke puanına katkı yapıyorum sizin gibi hem ülke puanının içine edip bir de yüzsüz gibi milletin üstüne çıkmaya çalışmıyorum 2 sene önce 13. olan takımın taraftarısın uçma kanadın kırılacak xD
Yazdıklarını okumuyorum sesin gelmiyor aynı konumda değiliz güzelimmm 💗

TİTAN.

80+ Platinum
Bugün temsilcimiz Galatasaray'ın şampiyonlar ligi ilk maçı var. Skor tahminleri ve maç takibini bu konudan yapabiliriz.

Bende bir Galatasaray taraftarı olarak asıl geliri şampiyonlar ligine katılarak ve katılma sürecinde elde ettiğimizi düşünüyorum. 3. olursak Avrupa ligine katılıp orada daha kafa dengi rakiplerle ilerleyebiliriz diye düşünüyorum. Bu gruptan çıkamazsak üzülmem açıkçası.
GS tek atar
Kopenhag takım mı (!?)

Ellsy

80+ Bronze

Gs 1.5 üst kg var

Top Bottom