Neler Yeni

Galatasaray - Kopenhag (Toksik sohbet)

Reindi

80+ Silver
Dostum toksikliğe gerek yok, konunun başında yazdığımı bir oku istersen. Ben Avrupa ligine düşme taraftarıyım, orada daha çok ilerleriz diye düşünüyorum. Lütfen toksiklik yapma. Bir şey yok.
aha bak benim kafada biri UCL ye gidip rezil olmaktansa UEL e gidip yarı final oynarım rezil olmam en azından UCL bizim ülkeyi aşıyor kim ne derse desin sizin bu seneki kadro UEL bile alabilir 3. olursanız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bayılmış olabilir.
ulan grubun en rezalet takımına 0-2 yenilirken 2-2 yapıp beraberlik alıyorsun buna mı seviniyorsun? senin şu kadroyla şu takıma 5-6 tane sallaman lazımdı daha bayern deplasmanına gideceksiniz ben bayılmayacağım siz bayılacaksınız xD

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
aha bak benim kafada biri UCL ye gidip rezil olmaktansa UEL e gidip yarı final oynarım rezil olmam en azından UCL bizim ülkeyi aşıyor kim ne derse desin sizin bu seneki kadro UEL bile alabilir 3. olursanız
Bende böyle düşünüyorum zaten. Kadromuz bayağı kaliteli, CL'de harcayıp bir de ülke puanı düşürmeye gerek yok. İnşallah 3. oluruz da UEL'de çeyrek final ya da yarı finale kadar çıkarız.

Ellsy

80+ Bronze

ulan grubun en rezalet takımına 0-2 yenilirken 2-2 yapıp beraberlik alıyorsun buna mı seviniyorsun? senin şu kadroyla şu takıma 5-6 tane sallaman lazımdı daha bayern deplasmanına gideceksiniz ben bayılmayacağım siz bayılacaksınız xD
Takımın neredeydi kanka ona göre konuşsana

Reindi

80+ Silver
Bende böyle düşünüyorum zaten. Kadromuz bayağı kaliteli, CL'de harcayıp bir de ülke puanı düşürmeye gerek yok. İnşallah 3. oluruz da UEL'de çeyrek final ya da yarı finale kadar çıkarız.
UEL de de çok zor rakipler var işiniz zor ama yaparsınız şu okan takımı yönetebilirse

Takımın neredeydi kanka ona göre konuşsana
geçen sene UEL deydi? valencialı kazık gibi kadroyla lider çıkıp ta kupayı alan adama 2-1 yenildim bizim adamların ayakları olsa belkide turu geçecektik

Ellsy

80+ Bronze
UEL de de çok zor rakipler var işiniz zor ama yaparsınız şu okan takımı yönetebilirse

geçen sene UEL deydi? valencialı kazık gibi kadroyla lider çıkıp ta kupayı alan adama 2-1 yenildim bizim adamların ayakları olsa belkide turu geçecektik
5 yıldız koymuşsun bu arada aklında sorun olabilir mi şizofreni falan?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Zepett8

80+ Bronze
Bugün temsilcimiz Galatasaray'ın şampiyonlar ligi ilk maçı var. Skor tahminleri ve maç takibini bu konudan yapabiliriz.

Bende bir Galatasaray taraftarı olarak asıl geliri şampiyonlar ligine katılarak ve katılma sürecinde elde ettiğimizi düşünüyorum. 3. olursak Avrupa ligine katılıp orada daha kafa dengi rakiplerle ilerleyebiliriz diye düşünüyorum. Bu gruptan çıkamazsak üzülmem açıkçası.
Yandı kuponlar…

şahin doğan

80+ Platinum
Olaya para yönünden bakarsak UCL'ye gidip 3. olup çıkmak çok karlı durum.

serwintes

80+ Gold
1695235508527.png

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,319
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Gs balı devrede. Namusumuzu son anda kurtardık. Okan hocayı yol yakınken kovsunlar. Yoksa Bayern bi 8-10 tane atar. Bir parantez de İcardi'ye. Her maç sonu steak yemekten duba gibi olmuş adam. Yakında ağır yaşamlarda.

şahin doğan

80+ Platinum
ilk 20 dakika ve son dakikalardaki oyun ile gruptan rahat 2. çıkarız ama diğer türlü oynarsak 3.'lük bile zor. Bayern'in United'ı ve CPH'ı yeneceğini düşünürsek Unıted maçı tekrardan başlama maçı olur.

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Samet

HALA GELMİŞ BURADA 10 SENEDİR ŞAMPİYON OLAMAYAN 10 SENEDE SADECE 1 KUPA KAZANAN BİR TAKIMI ÖVÜYORSUN BİDE 5 YILDIZLI ARMA KOYMUŞ BELLİ OLUYOR NEDEN BÖYLE ŞEYLER YAZDIKLARIN

Sami Järvi

80+ Silver
Rövanş 12 Aralık'ta.Kadro oturursa o zamana kadar yener 3. Oluruz gibi.

Top Bottom