Reindi
80+ Silver
kaç kromozomun var seninbuda var ulan akşam akşam keyfim yerine geldi xSGSDPGĞPSDGSD
Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermişzaha PLSDGPDSPLGSDĞL
Muslera o hatayı yaptıysa doğru yerdeyizdir, böyle devamGS efsane oynadı izledim maçı. Kopenhag süreye oynamakdan sarı kart yedi. 6 net gol kaçırdılar şanssızlık vardı GS de. ZAHA ilk maçında asist yaptı. Musleranın yaptığı hatayı söylemek bile istemiyorum
böyle ciğer istemiyorum xD benim sol kanadımda tadic var zaha gibi kroniği alıp ne yapacaktık acabaKedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş
35 yaşına girecek. görürüz ligin 2. yarısı dzekoyla.böyle ciğer istemiyorum xD benim sol kanadımda tadic var zaha gibi kroniği alıp ne yapacaktık acaba
Muslera kaleyi terk etti boş kaleye gol yedi GSMuslera o hatayı yaptıysa doğru yerdeyizdir, böyle devam
tetenin 1 maçlık performansı tadicin 10 maçlık performansından iyiböyle ciğer istemiyorum xD benim sol kanadımda tadic var zaha gibi kroniği alıp ne yapacaktık acaba
tetenin 1 maçlık performansı tadicin 10 maçlık performansından iyi
TETE nin pas efsaneydi maçın adamı seçilmiş bu aradatetenin 1 maçlık performansı tadicin 10 maçlık performansından iyi
Yıllardır aynı hayal aleminde yaşıyorlar.