- Konu Sahibi Konu Sahibi
feghouli 31 yaşında olduğu için ve maaşından dolayı hiçbir avrupa takımından teklif alacağını sanmıyorum oyuncuda arabistana ve çine gitmek istemiyormuş sanırım bence sözleşmesi bitmeden ve ya fesih edilmeden ondan kurtulmak çok zor olacak psv de sadece 2 tane önemli oyuncuları olmayacak diye biliyorum en sonda başkanların katıldığını yayında ahmet nur çebi rica ettiği için gs rosier transferinde çekilmiş sanırım3-0 olacağını sanmıyorum. PSV tam kadro çıkamayacak gibi. Üstelik 2. maç da 1 hafta sonra. Maç gününde tüm transferleri halletmeli ya da sonrası günde ki takıma herkes ısınsın. Yoksa işin yolu Avrupa Kupası macerası olacak.
Beşiktaş Gedson yarışına girince Benfica ve Gedson rest çekti. Tabi elleri boş dönünce hemen kendi isteklerindeki oyunculara ellenmesini istemiyor. Ben Galatasaray olsam Sporting Lizbon'un bile aklını çelerim.
Ghezzal sözde kariyere oynuyor. Arabistandan kocaman çuval dolusu para teklifi gelince reddetti. Yüksek ihtimal kariyerini baltalamak istemeyecektir. Fehgouli'yi satabilirseniz işiniz daha da rahata çıkacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam isterlerse milyar eurolar yatırsınlar eğer torpil bitmezse hiçbir takım altyapıda başarılı olamazAltyapıya yatırım yapmak zorundalar. Borçları çok fazla. Bundan en fazla 2 yıl sonra da GS BJK de yapmak zorunda kalacak. Borçlar ödenemez.