Neler Yeni

Galatasaray transferleri üst üste patlatacak sizce başarılı olurlar mı?

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
3-0 olacağını sanmıyorum. PSV tam kadro çıkamayacak gibi. Üstelik 2. maç da 1 hafta sonra. Maç gününde tüm transferleri halletmeli ya da sonrası günde ki takıma herkes ısınsın. Yoksa işin yolu Avrupa Kupası macerası olacak.
Beşiktaş Gedson yarışına girince Benfica ve Gedson rest çekti. Tabi elleri boş dönünce hemen kendi isteklerindeki oyunculara ellenmesini istemiyor. Ben Galatasaray olsam Sporting Lizbon'un bile aklını çelerim.

Ghezzal sözde kariyere oynuyor. Arabistandan kocaman çuval dolusu para teklifi gelince reddetti. Yüksek ihtimal kariyerini baltalamak istemeyecektir. Fehgouli'yi satabilirseniz işiniz daha da rahata çıkacaktır.
feghouli 31 yaşında olduğu için ve maaşından dolayı hiçbir avrupa takımından teklif alacağını sanmıyorum oyuncuda arabistana ve çine gitmek istemiyormuş sanırım bence sözleşmesi bitmeden ve ya fesih edilmeden ondan kurtulmak çok zor olacak psv de sadece 2 tane önemli oyuncuları olmayacak diye biliyorum en sonda başkanların katıldığını yayında ahmet nur çebi rica ettiği için gs rosier transferinde çekilmiş sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Altyapıya yatırım yapmak zorundalar. Borçları çok fazla. Bundan en fazla 2 yıl sonra da GS BJK de yapmak zorunda kalacak. Borçlar ödenemez.
Hocam isterlerse milyar eurolar yatırsınlar eğer torpil bitmezse hiçbir takım altyapıda başarılı olamaz

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
feghouli 31 yaşında olduğu için ve maaşından dolayı hiçbir avrupa takımından teklif alacağını sanmıyorum oyuncuda arabistana ve çine gitmek istemiyormuş sanırım bence sözleşmesi bitmeden ve ya fesih edilmeden ondan kurtulmak çok zor olacak psv de sadece 2 tane önemli oyuncuları olmayacak diye biliyorum en sonda başkanların katıldığını yayında ahmet nur çebi rica ettiği için gs rosier transferinde çekilmiş sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam isterlerse milyar eurolar yatırsınlar eğer torpil bitmezse hiçbir takım altyapıda başarılı olamaz
Olimpiakos ve La liga 2 den bir takım ilgileniyor diye duymuştum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
01
Berkan Kutlu ve Barış Alper ikilisine 5 Milyon Euro verdiler çok pahalı. Ghezzal'ın görüşmesi de perşembeye ertelendi PSV maçını bekliyorlar.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
larsen için 3m fazla demiş herkes pek bildiğim bir oyuncu değil 30 yaşında olduğu içinde tepki gördü yönetim biraz siz izlediniz mi hiç bir de ghezzal bundan önce pek istikrarlı bir oyuncu değilmiş diğer arkadaşa da yazdığım gibi zamanında lensde gelip fenerbahçe de iyi oynamıştı ama beşiktaş transfer edince etkisiz kalmıştı ghezzalda da aynı durum olma ihtimali yok mu sizce
Var, ancak Ghezzal gibi bir oyuncu için risk almaya değer.
Larsen'i ben de pek fazla izlemedim, izleyenler de övüyor kendisini.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Adana demirspor ya da TS şampiyon yazdım buraya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,229
Üyeler
163,281
Son üye
mstaasss
Top Bottom