CheckMateMaster
80+ Bronze
Galatasarayın kötü performansı hakkında ne düşünüyorsunuz ?
ben geçebilir diyiyoruminşallah turu geçer ama ben geçemeyeceğini düşünüyorum batshuayi çok iyiydi
bu oyunla zor umarım ders almışlardır bu kaçıncı oluyor ilk önce beşiktaşa 5 0 yenildik şimdi bu maç parmaklarımızın ucundan gitti üstelik nedense musleranın performansı rezildi artık yaşlandıben geçebilir diyiyorum
maç çok farklı biterdi ilk yarı 4 1 bile olabilirdi kaçırdılarMaç çok zor olacak bugün 1 farkla dönmesi bile mucize. Ben doğru tercihler ile bi şekilde geçeceğini düşünüyorum
Turu geçersek en az 3 transfer gelecekturu gecersek 8 macin hepsinde 8 yeme potansiyelimiz var cekilelim
haklısın muslera yorgun zamanla hal olur takımı çok kazandırdı ama bu maçla kötüydü takıma gelirsek bazı oyuncular haric kötüydübu oyunla zor umarım ders almışlardır bu kaçıncı oluyor ilk önce beşiktaşa 5 0 yenildik şimdi bu maç parmaklarımızın ucundan gitti üstelik nedense musleranın performansı rezildi artık yaşlandı
30 milyon euroya 3 tane daha jelert mi alacagiz :dTuru geçersek en az 3 transfer gelecek
evet hocam özellikle abdülkerim kaç maçtır oynayamıyor bir şey oldu adama çok severdim güzel oynardı saçları kestirince gittihaklısın muslera yorgun zamanla hal olur takımı çok kazandırdı ama bu maçla kötüydü takıma gelirsek bazı oyuncular haric kötüydü