kanka denizcilik tavsiye etmiyorum çok sıkıntı işgalatasaray üniversitesi denizcilik meslek yüksekokulu bölümü okuyan var mı ya da okuyan tanıdığı olan bilgi verebilecek olan?
sivil hava ulaştırma hakkında bilginiz var mıkanka denizcilik tavsiye etmiyorum çok sıkıntı iş
adam hevesli ise severek yapacak ise neden sorun teşkil etsin kikanka denizcilik tavsiye etmiyorum çok sıkıntı iş
doğru söylüyorsun dostum fakat bizim ülkemizde torpil denen bi faktör çok fazla etkili ve bu bölümde çok ihtiyacın olan bir şey sanırımadam hevesli ise severek yapacak ise neden sorun teşkil etsin ki
babam thy uçak teknisyeni sivil hava konusuna gelirsek çok boş bir meslek ve bu 5 yıl zaten kimse sizi uçak bakıma almaaz çok pis zarar ediyorlar uçak firmalarısivil hava ulaştırma hakkında bilginiz var mı
hocam sivil havaya girme ama uçak motor gövde kısmına gir kesinlikle başlar başlamaz 7k maaşbabam thy uçak teknisyeni sivil hava konusuna gelirsek çok boş bir meslek ve bu 5 yıl zaten kimse sizi uçak bakıma almaaz çok pis zarar ediyorlar uçak firmaları
eskişehirde üniversite var 350 puan galiba orayı kesinlikle düşünbabam thy uçak teknisyeni sivil hava konusuna gelirsek çok boş bir meslek ve bu 5 yıl zaten kimse sizi uçak bakıma almaaz çok pis zarar ediyorlar uçak firmaları
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam sivil havaya girme ama uçak motor gövde kısmına gir kesinlikle başlar başlamaz 7k maaş
dgs ile geçiş yapılabiliyor sanırım uçak motor ve gövdeyebabam thy uçak teknisyeni sivil hava konusuna gelirsek çok boş bir meslek ve bu 5 yıl zaten kimse sizi uçak bakıma almaaz çok pis zarar ediyorlar uçak firmaları
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam sivil havaya girme ama uçak motor gövde kısmına gir kesinlikle başlar başlamaz 7k maaş