Neler Yeni

galatasarayı savunan forum üyeleri

01Ringo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Göktuğ Bayram
Sen ne boş bir hesapsın ya. Ne adam gibi bir yorum yaparsın ne de başka bir şey.
Şu konuda bana verdiğin cevaplardan belli zaten.

Konuya gelecekk olursak, Galatasaray oynadı ve haketti. Hala hakem diye dolaşıyorsanız bu, yedirememezliğin en büyük kanıtıdır.
ağlama mısırlı

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Evet, sanırım biraz fazla acıtmış. Kötü oynadınız kabul edin artık! Sadece Mesut ve Altay'ın performansını beğendim. Hakem falan hikaye iki takımın da aleyhine pozisyonlar verildi, Galatasaray daha iyi oynadı ve kazandı. Kafes dövüşü için Manisa'ya gelince yazman yeterli ;)

jakmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yaşam Berk Işık
arkadaşlar maçı gördünüz cüneyt çakmağın sürekli durdurmasıyla ve ozanın spider man kafası sayesinde maçı kazandınız,aksini iddia eden olursa 1v1 kafes dövüşü turnuvası düzenliyorum oraya beklerim,he bide geçen gün ki kafes dövüşü konumu kim sildi ? onu da kafes dövüşüne davet ediyorum
fener ağlama :D

robin

80+ Silver
ağla usta. 3 puan ohhhhhhhhhhhhhhhğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
çiğdem yiyen adam ile ilgili görsel sonucu

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
arkadaşlar maçı gördünüz cüneyt çakmağın sürekli durdurmasıyla ve ozanın spider man kafası sayesinde maçı kazandınız,aksini iddia eden olursa 1v1 kafes dövüşü turnuvası düzenliyorum oraya beklerim,he bide geçen gün ki kafes dövüşü konumu kim sildi ? onu da kafes dövüşüne davet ediyorum
her maçtan sonra ağlayan klasik fener kitlesi

01Ringo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Göktuğ Bayram
Evet, sanırım biraz fazla acıtmış. Kötü oynadınız kabul edin artık! Sadece Mesut ve Altay'ın performansını beğendim. Hakem falan hikaye iki takımın da aleyhine pozisyonlar verildi, Galatasaray daha iyi oynadı ve kazandı. Kafes dövüşü için Manisa'ya gelince yazman yeterli ;)
kardeşim 126 yıl kung fu yapan dedelerim var ayağına gelirim no problem okey ı will shatter you in your city okey 1v1 patates mozambik böcek ok

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
kardeşim 126 yıl kung fu yapan dedelerim var ayağına gelirim no problem okey ı will shatter you in your city okey 1v1 patates mozambik böcek ok
Kardeş olduğumuzu sanmıyorum. Çocukların zeka seviyesi üzerinde annelerin payının daha büyük olması ve bizimkilerin arasında dağlar kadar fark olması nedeniyle değiliz. Babamızın ortak olması da sanırım senin ya da annenin işine pek gelmez ;) Seni 126 yıl Kung-Tu yapan dedelerinin yanına yollamamam için sadece sus. Sadece ahmak insanları eklediğim Engellenenler listemin 2. üyesi olduğun için tebrik ederim.

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
Kardeş olduğumuzu sanmıyorum. Çocukların zeka seviyesi üzerinde annelerin payının daha büyük olması ve bizimkilerin arasında dağlar kadar fark olması nedeniyle değiliz. Babamızın ortak olması da sanırım senin ya da annenin işine pek gelmez ;) Seni 126 yıl Kung-Tu yapan dedelerinin yanına yollamamam için sadece sus. Sadece ahmak insanları eklediğim Engellenenler listemin 2. üyesi olduğun için tebrik ederim.
Hocam o nasıl bir açıklamadır öyle :D

Top Bottom