Hasdur Bakiye
80+ Bronze
Eski Manu Değil Farkındayım Fakat Yinede Sağlam Manu Kusura Bakmaeski ManU değil
Eski Manu Değil Farkındayım Fakat Yinede Sağlam Manu Kusura Bakmaeski ManU değil
UCL. Aslında 9 puan yeterliydi ama işte Sparta Prag averaj takımı olup 2 puan aldığı için işe yaramadı.UEFA kupasımı UCL mi
inşallah çıkamaz
Takımda sakatları da var. İçeride maçı almamız bile yeterli. Yenmediğimiz takım değil. Zaha orta saha falan katılacak. Hücum hattımız çok sağlam. Orta saha geldi mi dişe diş oynarız.Eski Manu Değil Farkındayım Fakat Yinede Sağlam Manu Kusura Bakma
takımlar için çirkefleşen insanların aksine tutmasam da galatasaray inşallah kazanıp ülkemizi gururlandırır.Galatasaray'ımıza başarılar dilerim öncelikle. Her ne olursa olsun ister City gelsin ister Feyenoord gelsin. Her türlü çok zor olacak bizim için. Hangi takımları bekliyorsunuz gruplarda. tv 8.5 açamayanlar içinde youtube dan maçkolik veya exxenspordan takip edebilirsiniz ayrıca.
İyi Güzel Hocam Ama Oyuncuların Alışma Süreci Var Hemen Adapte Olmazlar Bence !Takımda sakatları da var. İçeride maçı almamız bile yeterli. Yenmediğimiz takım değil. Zaha orta saha falan katılacak. Hücum hattımız çok sağlam. Orta saha geldi mi dişe diş oynarız.
uzatırsam baya siyasi olacak o yüzden HAKLISIN kardeşim.Eczaneler kapalı ama nöbetçi eczane bulabilirsin. Ciddi yanık var acile de görün.
Mesaj otomatik birleştirildi:
UEFA kararıyla men edilen şikebahçe ve küçüktaş.
Evet mümkünse siyasi olmasın Türkiyede zaten ne yaparsan yap rezil olamazsın. Burada kendini kurtarırsın da UEFA gözünün yaşına bakmaz. Burada kumpas diye gezinenler CAS'a açtığı davayı niye geri çekmiş.uzatırsam baya siyasi olacak o yüzden HAKLISIN kardeşim.
sen dalga geçmeye devam et PDASAĞÜ ilk maçlar 19 eylüldeymiş ayın 19 unda geri geleceğim bekleFener nerede la hangi gruba düştü göremiyorum. Son 14 seneyi açtım orada da yok. Kayboldu yol bulamadı herhalde.
Her kim olursa olsun destekleyeceksin kardeşim. Ben fenerbahçeyi sevmem ama avrupada her takımımızı destekliyorum. Siz türk düşmanısınız net. Galatasaray kazandığında ülkede kazanıyor farkındaysan.türk düşmanlığı ile alakası yok kardeşim şikesarayı sevmiyorum
Galatasaray gruptan çıkabiliyorsa derhal çıksın.abi bayern maçına çıkmayalım allahından bulsunlar be