Neler Yeni

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi Grubu (Bayern-United-Copenhagen-Galatasaray)

FareV

80+ Bronze
Çoğu yorumun haklı dostum. Bence tek bir yerde hatan var. O da pek hata sayılmaz fift fifty gibi bir şey. Ben avrupaya değil son 16 istiyorum çünkü mali olarak sıkıntıda bütün kulüplerimiz. Avrupaya düşersek hem ülke puanı hemde belki 2.defa avrupa ligi gelebilir ama şu mali durumda bence şampiyonlar ligi son 16 daha mantıklı. Gruplara kaldık 30 milyon. Gruptan çıkarsak bi 15 çeyreğe kalırsak bir 15 daha gelir çok rahatlatır bu bizi.
kanka evet mali açıdan düşünürsek öyle olması çok iyi olur sizin açınızdan fakat son 16'ya kalmak açıkçası gerçekçi durmuyor ve kaldığınızı düşündüğümüz zaman son 16 dan ilerleme inanılmaz zor olucak belki de olmayacak (gönül tabi ki ilerlesin tarafından fakat biraz realistik bakmak lazım) ama avrupada galatasarayın potansiyel yarı finali var çok rahat bir şekilde yarı final görür hem ülke puanı tekrardan şahlanır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka evet mali açıdan düşünürsek öyle olması çok iyi olur sizin açınızdan fakat son 16'ya kalmak açıkçası gerçekçi durmuyor ve kaldığınızı düşündüğümüz zaman son 16 dan ilerleme inanılmaz zor olucak belki de olmayacak (gönül tabi ki ilerlesin tarafından fakat biraz realistik bakmak lazım) ama avrupada galatasarayın potansiyel yarı finali var çok rahat bir şekilde yarı final görür hem ülke puanı tekrardan şahlanır.
tabi ki bu benim kendi düşüncem asla düşüncelerim konusunda iddialı falan değilim kendi çapımda futbol bilgim ile yorumladım sadece

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
Eğer manu maçı son maç ali sami yen de olursa juventus realli gruba çok benziyor. Oradan bi umudum var.

FareV

80+ Bronze

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Benim dediğim galatasaray değil burada. Çekme lafı saçma sapan yere. Kim olursa olsun desteklemen gerek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

E_ZTMQJWUAM981O.jpg:large

Şu tip bi defans lazım
Ramiz dayının bir sahnesi vardı, Hassan sabbah sahnesi Ali silah çekiyordu YETMEZ diyordu sonra yanına Ezel gelince durumlar dengelenmişti aklıma o sahne geldi işte burada da bu kadro yetmez kaleye ikinci Muslera konulması lazım anca öyle :D.

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem

The Semih

80+ Gold
GS efsane oynadı helal olsun , Zaha için izledim maçı girer girmez asist yaptı. Tek kale oynamasına rağmen 6 net gol kaçırdı GS. Musleranın yaptığı hatayı söylemek bile istemiyorum...

Top Bottom