Çözüldü✓ galax 1060 3gb alınır mı?

yahyabatu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
386
arkadaşlar i3 10100f işlemcim var
1.5k ya bu ekran kartını buldum satıcıyla baya yakın konumda oldugumuz icin bugun test etmeye gittim kararsız kaldıgım icin yarına erteledim alıp almamayı sizce alınır mı haftada max 9-10 saat girebiliyorum onda da lol oynuyorum zaten

1.5k ya bu ekran kartını buldum satıcıyla baya yakın konumda oldugumuz icin bugun test etmeye gittim kararsız kaldıgım icin yarına erteledim alıp almamayı sizce alınır mı haftada max 9-10 saat girebiliyorum onda da lol oynuyorum zaten
valla lol oynuyosan pek gerek yok bence ama alsan da kötü olmaz yani başka oyunları da rahat oynarsın

valla lol oynuyosan pek gerek yok bence ama alsan da kötü olmaz yani başka oyunları da rahat oynarsın
kart 10dk furmark testinde max 68derece oldu ort. 83 fps verdi 1920x1080 de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işimi fazlasıyla gorecektir o zaman

RX 580 almanız daha iyi olur o fiyata

kart 10dk furmark testinde max 68derece oldu ort. 83 fps verdi 1920x1080 de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işimi fazlasıyla gorecektir o zaman
iyi sıcaklık değerleri pek fena değil bende 1050ti var msi ın 10 dk da max 62 falan görüyo

Güncel oyunlardan oynarım derseniz 4GB VRAM bile yetmiyor hocam.

Alınır ve almışken AMD değilde Nvidia öneririm.

hocam rx580 falan almak daha mantıklı o bütçede fakat ben olsam rx5** serisine paramı riske atmazdım sorun çıkarma ihtimalleri çok temiz bir kart alsanız bile baya yüksek bundan dolayı 1060 3gb almak mantıklı olacaktır

gtx 1060 ı alıyorum o zaman arkadaslar cok tesekkür ederim hepinize

alınır. h.o şimdiden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,136
Üyeler
190,512
Son üye
babajoe41
Geri