Neler Yeni

İnceleme GALAX (GALAKURO) RTX 3060 Tİ İNCELEMESİ

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Keşke performans testini vs. de aktarsaydınız, çok daha verimli olurdu. Tabii İnternet üzerinden her türlü videosu var ama ön inceleme gibi olmuş. Yine de elinize sağlık, bi' türlü ben geçemedim 3060 veya üstü bir karta :(
Knk az bişi okuyun konunun başını la :) kartı benim değildi..

fayuk_w

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar, yine bir kutu açılımı&inceleme paylaşımıyla karşınızdayım.
Bu ürünü ben kendim için almadım, parasını bir tanıdık vererek sipariş vermemi istedi. Ve sizler için aldığım kişiye vermeden hızlıca bir kutu açılım videosu çekmek istedim. Taaa Japonyadan gelecek kartta sizleri nasıl bir tasarım bekliyor, gelen ürün sıfır mı sağlam mı? görün istedim.

Evet arkadaşlar, kartımızın ön paneline baktığımızda tamamen siyah ve sert plastikten bir panelle birlikte 2 adet fan bizleri karşılıyor.
Görünüş ve hissiyat olarak pekte göze iyi gelmeyip kalite olarak F/P derecesinde görünmesiyle birlikte fanların da buna dahil edilerek F/P seviyesine çekildiğini görüyoruz.
Bu kartımızın fanlarında herhangi bir RGB aydınlatması yoktur.
Alıntıyı görüntüle

Arka panelimize(PCB) geldiğimizde ön kısımla aynı şekilde siyah ve birazda şekil olsun diye beyaz çizgiler atılan PCB bizleri karşılıyor. :)
Diğer kart PCB'lerine göre baktığımızda PCB'nin bir kısmını delikli yaparak soğutma performasına etki etmek istemişler sanırım.
Alıntıyı görüntüle

Yan panele baktığımızda, 8 pin güç girişimiz ve yanında RGB kontrol için bulunan giriş olsa gerek :) Bizleri karşılıyor.
Göründüğü üzere yan taraftan da , sade ve çok üzerine durulmamış bir tasarımı var.
Alıntıyı görüntüle

Diğer yan panelimize geldiğimizde, soğutma bloğumuz net şekilde bizleri karşılıyor. Sanırım komple soğutma bloğu eklersek hiç ısınmaz demişler :) Acaba öyle mi??
Alıntıyı görüntüle

Çıkış portlarımıza geldiğimizde bizleri günümüz yeni nesil kartlarında bulunan standart DisplayPort x 3, HDMI x 1. karşılıyor bizleri.
Alıntıyı görüntüle
Evet arkadaşlar genel olarak ürünümüz bu şekilde, aldığınızda sizi nasıl bir ürün bekliyor? sıfır ürün sağlam şekilde gelecek mi sorularınız için bu konuyu açtım.
Okuduğunuz için teşekkürler.
Son olarak aşağıya teknik özelliklerini bırakıyorum;
Yonga: NVIDIA / RTX3060Ti
Bellek: GDDR6 8GB (256 bit bellek veri yolu).
[Çekirdek saat]Hızlandırma Saati 1,650 MHz
Bellek Saati: 14Gbps
[I/F] PCI-E 4.0 x16
Çıkış: DisplayPort x 3, HDMI x 1.
Şunlarla uyumlu: DirectX 12.
FAN: Çift Fanlı
Yardımcı Güç Kaynağı: 8 pin x 1 .

Kart Boyutu: (braket dahil değil) 9,8 x 4,4 x 1,6 inç (247.5 x 112 x 41.5 mm) arasındadır.
Alıntıyı görüntüle

kaç tl bu kart ben kendiminki satıp üstüne ekleyip böyle bişey almayı düşünüyorum

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Eline sağlık.
Amazon Japonya candır:)

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,287
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Kartın Youtube'dan incelemelerine bakmadım sadece senin attığında videodan söyleyebilirim ki o kart kesin ısınıyordur 3060Ti için o boyutta soğutma bloğu yetersiz.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
kaç TL bu kart ben kendiminki satıp üstüne ekleyip böyle bişey almayı düşünüyorum
7400/7500 gibi biseydi. Şuan yok tabi
Eline sağlık.
Amazon Japonya candır:)
Teşekkürler, maalesef şuan orda da ekran kartı durumu içler acısı kart yok 🥲 iyi ki son dakkada gtx 1650 yakalamisiz 1600 e yoksa kartsız kalirdim kesin.
Kartın Youtube'dan incelemelerine bakmadım sadece senin attığında videodan söyleyebilirim ki o kart kesin ısınıyordur 3060Ti için o boyutta soğutma bloğu yetersiz.
Knk daha ne koysunlar buzdolabi mi , galax kartlar soğutma konusunda iyidir. Arastirmani öneririm.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,287
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Knk daha ne koysunlar buzdolabi mi , galax kartlar soğutma konusunda iyidir. Arastirmani öneririm.
Markaya lafım yok -aslında var böyle kart üretilmez saçmalık- model bazında söyleyebilirim ki bu kart olmamış. 3060Ti biraz ısınan bir kart daha iyi bir soğutma bloğu ister bu kartla potansiyeli ölür. Ayrıca 3060Ti satıyorlar boru değil yani bence böyle ucuza kaçmaları hiç doğru değil. 1660Ti Rog Strix bundan daha kalıplı bu plastik oyuncak gibi ben böyle ucuz işçiliklere karşıyım 1050ti satmıyorlar sonuçta. Eline Strix ya da Gaming X Trio modelleri geçerse buna kart demezsin zaten, anlarsın ne demek istediğimi.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Markaya lafım yok -aslında var böyle kart üretilmez saçmalık- model bazında söyleyebilirim ki bu kart olmamış. 3060Ti biraz ısınan bir kart daha iyi bir soğutma bloğu ister bu kartla potansiyeli ölür. Ayrıca 3060Ti satıyorlar boru değil yani bence böyle ucuza kaçmaları hiç doğru değil. 1660Ti Rog Strix bundan daha kalıplı bu plastik oyuncak gibi ben böyle ucuz işçiliklere karşıyım 1050ti satmıyorlar sonuçta. Eline Strix ya da Gaming X Trio modelleri geçerse buna kart demezsin zaten, anlarsın ne demek istediğimi.
F/P istiyorsan buyur al deyip bu kartı yapmışlar. Yani hem güzel olsun hem performans olsun diyorsan rog strix al knk yani.

babapro21

80+ Bronze
Bu ürünü ben kendim için almadım, parasını bir tanıdık vererek sipariş vermemi istedi. Ve sizler için aldığım kişiye vermeden hızlıca bir kutu açılım videosu çekmek istedim. Taaa Japonyadan gelecek kartta sizleri nasıl bir tasarım bekliyor, gelen ürün sıfır mı sağlam mı? görün istedim.

Evet arkadaşlar, kartımızın ön paneline baktığımızda tamamen siyah ve sert plastikten bir panelle birlikte 2 adet fan bizleri karşılıyor.
Görünüş ve hissiyat olarak pekte göze iyi gelmeyip kalite olarak F/P derecesinde görünmesiyle birlikte fanların da buna dahil edilerek F/P seviyesine çekildiğini görüyoruz.
Alıntıyı görüntüle

Arka panelimize(PCB) geldiğimizde ön kısımla aynı şekilde siyah ve birazda şekil olsun diye beyaz çizgiler atılan PCB bizleri karşılıyor. :)
Diğer kart PCB'lerine göre baktığımızda PCB'nin bir kısmını delikli yaparak soğutma performasına etki etmek istemişler sanırım.
Alıntıyı görüntüle

Yan panele baktığımızda, 8 pin güç girişimiz ve yanında RGB kontrol için bulunan giriş olsa gerek :) Bizleri karşılıyor.
Göründüğü üzere yan taraftan da , sade ve çok üzerine durulmamış bir tasarımı var.
Alıntıyı görüntüle

Diğer yan panelimize geldiğimizde, soğutma bloğumuz net şekilde bizleri karşılıyor. Sanırım komple soğutma bloğu eklersek hiç ısınmaz demişler :) Acaba öyle mi??
Alıntıyı görüntüle

Çıkış portlarımıza geldiğimizde bizleri günümüz yeni nesil kartlarında bulunan standart DisplayPort x 3, HDMI x 1. karşılıyor bizleri.
Alıntıyı görüntüle
Evet arkadaşlar genel olarak ürünümüz bu şekilde, aldığınızda sizi nasıl bir ürün bekliyor? sıfır ürün sağlam şekilde gelecek mi sorularınız için bu konuyu açtım.
[I/F] PCI-E 4.0 x16

Kart Boyutu: (braket dahil değil) 9,8 x 4,4 x 1,6 inç (247.5 x 112 x 41.5 mm) arasındadır.
Alıntıyı görüntüle

link atar mısın belki bende alırım.
Sade 3060 da olabilir.
Garanti olmayınca sıkıntı olmuyir mu?
Nasıl sipariş verdin ban falan yemedinmi?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,390
İsim
Bilal Tepe

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
[I/F] PCI-E 4.0 x16

Alıntıyı görüntüle

Ne kadar a aldın

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,287
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
F/P istiyorsan buyur al deyip bu kartı yapmışlar. Yani hem güzel olsun hem performans olsun diyorsan rog strix al knk yani.
Ben böyle fiyat için kartı öldürmelerini sevmiyorum koca firma fiyata oynayacaksa da bu kadar öldürmeyebilir ben böyle kart satmalarını doğru bulmuyorum piyasadan ucuz olabilir ama bu ucuzluk ordan burdan kırparak oluyor ben o karta F/P asla demem zaten çok da ucuz değil.
Bu ayın 18'inde aldım.
1.JPG

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Ben böyle fiyat için kartı öldürmelerini sevmiyorum koca firma fiyata oynayacaksa da bu kadar öldürmeyebilir ben böyle kart satmalarını doğru bulmuyorum piyasadan ucuz olabilir ama bu ucuzluk ordan burdan kırparak oluyor ben o karta F/P asla demem zaten çok da ucuz değil.
Bu ayın 18'inde aldım.
Alıntıyı görüntüle
6700 e almışım yanlış yazmışım sana
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sade 3060 da olabilir.
3 tane aldım sattım 1 tane GTX 1650 de aldım kullanıyorum. Kartların hepsi incelemelerde mevcut.

Ban meselesi tamamen şans gibi bişi.
Bu aralar japonyadada kart yok.

Ne kadar a aldın
6700

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,287
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler

charybdis

80+
Sade 3060 da olabilir.
6700 e almışım yanlış yazmışım sana

3 tane aldım sattım 1 tane GTX 1650 de aldım kullanıyorum. Kartların hepsi incelemelerde mevcut.

Ban meselesi tamamen şans gibi bişi.
Bu aralar japonyadada kart yok.

6700
Nasıl yok kart var sürekli düşüyor 2-3 günde bir 3060 düşüyor. Donanım haberin stok takibi sayfasını takip edin. 5300 e 3060 aldım iki gün önce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,826
Üyeler
166,087
Son üye
raistlin16
Top Bottom