Fiyat iyi gibi. RX6800 yerine alınabilir.
baya iyi.Nasıl bi kart bilen yazabilir mi
galax markasını bilmiyorum amabaya iyi.
2 fanlı o kadarda iyi bir kart değil glax markası son donemde bira çuvalladığını düşünüyorum şahsen
Galax kötü marka değil. Galax, Galakuro, KFA tamamı aynı markanın farklı ülkelerdeki adları. Bi Asus falan değil ama kötü marka değil. Ben RTX 2070S EX Gamer modelini kullanıyorum. 3 fanlı ve 55-60 derecelerde dolanan bir kart. Bu gördüğün model ise Galax'ın giriş seviye modeli. Dümdüz 3070Ti. Şuradan diğer 3070Ti versiyonlarını görebilirsin.Parça kalitesi nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilen kişileri etiketleyebilir miyiz?
Yine de alınabilir fiyatı uygunGalax kötü marka değil. Galax, Galakuro, KFA tamamı aynı markanın farklı ülkelerdeki adları. Bi Asus falan değil ama kötü marka değil. Ben RTX 2070S EX Gamer modelini kullanıyorum. 3 fanlı ve 55-60 derecelerde dolanan bir kart. Bu gördüğün model ise Galax'ın giriş seviye modeli. Dümdüz 3070Ti. Şuradan diğer 3070Ti versiyonlarını görebilirsin.
GeForce RTX™ 3070 Ti Series - GeForce RTX™ 30 Series - Graphics Card
Galaxy Microsystems Ltd.www.galax.com
güzel fiyat siz banada alın ben 50 TL veririm size
3070 ti istiyordum fiyatları bunun üzerinde normalde, ama bekle bulursun diyen varsa tutucam kendimi, sistemimi yenileyeceğim.güzel fiyat siz banada alın ben 50 TL veririm size
Mining icin guzel kilit kirildigina gore oyunlarda rx 6800 tokatlar diye tahmin ediyorum