Neler Yeni

galax rtx 4060 8gb siyah ekran hatası

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
WhatsApp Görsel 2024-01-19 saat 08.33.47_554b252d.jpg

yaklaşık 1 hafta önce almış olduğum sunrıse-7500f adında hazır sistemde
dün akşam gta 5 oynarken 3 4 defa 10 dk arayla nedensiz bir şekilde siyah ekran aldım siyah ekran süreside max 5 sn fln sürdü ekran kartının driverını fln kontrol ettim güncel durumda
ve dereceside iyiydi 50 yi geçmemişti daha sorun neyden olabilir yukarıdaki foto aygıt yöneticisindeki bilinmeyen aygıtlardan olabilirmi

invy

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle
dün akşam gta 5 oynarken 3 4 defa 10 dk arayla nedensiz bir şekilde siyah ekran aldım siyah ekran süreside max 5 sn fln sürdü ekran kartının driverını fln kontrol ettim güncel durumda
ve dereceside iyiydi 50 yi geçmemişti daha sorun neyden olabilir yukarıdaki foto aygıt yöneticisindeki bilinmeyen aygıtlardan olabilirmi
Nvidianın son driverları buglu bazı kişiler sorun yaşıyor onun dışında Anakart üreticisinin sitesinden Biosunu güncel + en önemlisi chipset driverlarını indir

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nvidianın son driverları buglu bazı kişiler sorun yaşıyor onun dışında Anakart üreticisinin sitesinden Biosunu güncel + en önemlisi chipset driverlarını indir
biosu nasıl güncellicem onu bilmiyorum birde chipset driverları hangileri oluyor pcden tam anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

invy

80+ Bronze
biosu nasıl güncellicem onu bilmiyorum birde chipset driverları hangileri oluyor pcden tam anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Anakart modeliniz nedir hocam tam ismi msinfo32 de yazıyor bilmiyorsanız ( Temel Kart Ürünü ) adı altıdna

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,270
İsim
Sinan Aba
Mevcut driverını ddu ile sil eski sürüm indir

Bütün sürücüler burda var. Nasıl kurulduğuna internetten bakabilirsin

invy

80+ Bronze
anakart modelim budur

Sürücüler kısmandan sata vga chipset driverlarını indir sonrasında. sağdan bios firmware yazar bios sürümünün en güncelini indr seni yönlendiricem ilk vga sata chipseti kur

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
Mevcut driverını ddu ile sil eski sürüm indir

Bütün sürücüler burda var. Nasıl kurulduğuna internetten bakabilirsin
Ekran görüntüsü 2024-01-22 102059.png

burdaki sürücülerin hepsini ve biosu yapıcam dimi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sürücüler kısmandan sata vga chipset driverlarını indir sonrasında. sağdan bios firmware yazar bios sürümünün en güncelini indr seni yönlendiricem ilk vga sata chipseti kur
tmmdır hocam şuanda dükkandayım akşama doğru eve geçince size yazsam olurmu beraber yaparsak çok iyi olur

invy

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle
Chipset Vga Satayı indirebilirsiniz gereksiz diğerlerini sonrada biosu indir

Alıntıyı görüntüle

tmmdır hocam şuanda dükkandayım akşama doğru eve geçince size yazsam olurmu beraber yaparsak çok iyi olur
tamamdır

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
Alıntıyı görüntüle
birde benim bu attığım fotodaki bilinmeyen aygıtlar nedir

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,270
İsim
Sinan Aba

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
tmmdır çok teşekkür ederim birde bir şey daha sormak istiyorum
bu herkesin kullandığı msi afterburn uygulamasından bir türlü fps sıcaklık değerlerini aktif edemedim youtubeden çok video izledim harfi harf,ne uyguladım ama olmadı bildiğiniz başka uygulama varmıdır benim sadece amacım sıcaklık kontrolü

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,270
İsim
Sinan Aba
tmmdır çok teşekkür ederim birde bir şey daha sormak istiyorum
bu herkesin kullandığı msi afterburn uygulamasından bir türlü fps sıcaklık değerlerini aktif edemedim youtubeden çok video izledim harfi harf,ne uyguladım ama olmadı bildiğiniz başka uygulama varmıdır benim sadece amacım sıcaklık kontrolü
Geforce experience'den açabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,105
Üyeler
165,461
Son üye
ssefakrk
Top Bottom