Senerr
80+ Bronze
Dlss ve FG sayesinde xx60 serisine aslında Nvidia RTX'in önünü açmış oldu ancak RTX'i her oyun düzgün kullanamadı orada haklısınız. Ben mesela en çok Minecraft'ta fark ettiğini düşünüyorum ki zaten pazarlama stratejileri de ilk zamanlar buradan oldu.
Minecraft gibi oyunlarda keşke Nvidia'ya para kazandırmak yerine kendi grafiklerini daha iyi hale getirseydiler bir güncellemeyle diyorum hep. Ama RTX gerekliymiş gerçekten ona. Elinizde patlama konusuna gelecek olursak RTX 4060 için bile 8 gb vram yetersiz geliyorken daha güçlü olan kartta tabii bu daha büyük bir sorun. Mesela Horizon'un yeni oyunu çıktı ve FG desteğini vram yetersizliğinden dolayı etkisini görmeyenler dahil oldu.
Minecraft gibi oyunlarda keşke Nvidia'ya para kazandırmak yerine kendi grafiklerini daha iyi hale getirseydiler bir güncellemeyle diyorum hep. Ama RTX gerekliymiş gerçekten ona. Elinizde patlama konusuna gelecek olursak RTX 4060 için bile 8 gb vram yetersiz geliyorken daha güçlü olan kartta tabii bu daha büyük bir sorun. Mesela Horizon'un yeni oyunu çıktı ve FG desteğini vram yetersizliğinden dolayı etkisini görmeyenler dahil oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence de 8 gb vram rezilliği mesela olabilir ama hazır sistemlerde geçerli değil bence.Derdini aslında güzel anlatmışsın ama başlık çok yanlış ortada patlama yok markayla alakalı herhangi bir sorun zaten belki para israfı 4060 yazmak daha mantıklı olabilir
Son düzenleme: