Neler Yeni

GALAX RTX 4070 16 Bin TL'ye satabilir miyim?

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Arda
Arkadaşlar selam, ben kredi kartından bir telefon aldım A25, Amazon'dan ben tazminat parama güvendim, 19 Kasım da açıklanıyor, itiraza gitti ben kazandım normal de 5 bin TL'nin üstü olduğu için itiraza gönderdi karşı taraf, 2. param bu alacağım. Normal de 70 almıştım içeri de kalan param kaldı onu almak için başvurduk avukatım aracılığı ile, 70 daha alacaktım, onayladılar sonra karşı tarafın sigortası gene ilk aldığım parada olduğu gibi itiraz ettiler, 19 Kasım da sonuçlanıyor, inşallah alırım. Eğer alamazsam kredi kartı borcumu ödemem için ekran kartımı satacağım Galax RTX 4070 2 fanlı modeli kutu fatura garantisi duruyor 2 ay önce aldım ben.

Borcu ödeyemez isem 16 bine hızlı satılır mı?

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Arkadaşlar selam, ben kredi kartından bir telefon aldım A25, Amazon'dan ben tazminat parama güvendim, 19 Kasım da açıklanıyor, itiraza gitti ben kazandım normal de 5 bin TL'nin üstü olduğu için itiraza gönderdi karşı taraf, 2. param bu alacağım. Normal de 70 almıştım içeri de kalan param kaldı onu almak için başvurduk avukatım aracılığı ile, 70 daha alacaktım, onayladılar sonra karşı tarafın sigortası gene ilk aldığım parada olduğu gibi itiraz ettiler, 19 Kasım da sonuçlanıyor, inşallah alırım. Eğer alamazsam kredi kartı borcumu ödemem için ekran kartımı satacağım Galax RTX 4070 2 fanlı modeli kutu fatura garantisi duruyor 2 ay önce aldım ben.

Borcu ödeyemez isem 16 bine hızlı satılır mı?
biraz ucuz oldu sanki. Ama evet havada kaparlar bence. Insallah paranizi alirsiniz A25 gibi telefona gore rtx4070 den olmak cok kotu bir his.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
biraz ucuz oldu sanki. Ama evet havada kaparlar bence. Insallah paranizi alirsiniz A25 gibi telefona gore rtx4070 den olmak cok kotu bir his.
Telefonum yoktu ki hocam, kırık telefonla idare etmekten sıkıldım, valla gerçekten o fiyata vereceğim, inşallah gelir de kendimi kötü hissediyorum gelmez ise böyle bir yöntem buldum alınır değil mi sizce? garantisi var kutu fatura hepsi var hiçbir sorunu yok ısınma durumu yok.

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Yusuf Karayer
Telefonum yoktu ki hocam, kırık telefonla idare etmekten sıkıldım, valla gerçekten o fiyata vereceğim, inşallah gelir de kendimi kötü hissediyorum gelmez ise böyle bir yöntem buldum alınır değil mi sizce? garantisi var kutu fatura hepsi var hiçbir sorunu yok ısınma durumu yok.
16 17K'ya baya hızlı satılır.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Arda
16 17K'ya baya hızlı satılır.
17yi bile boşverin hocam 15'e de veririm muhtemelen hızlı satılmaz ise 25inde koyacağım ayın 2sine kadar satılması lazım. Eğer param gelmez ise 25inde koyacağım 16'ya 15'e düşerim satılmaz ise. Ne diyorsunuz?

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
A25 icin degmezdi diyorum. Telefon fena degilde zorlayip A35 alsaydiniz daha iyi olurdu

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Arda
A25 icin degmezdi diyorum. Telefon fena degilde zorlayip A35 alsaydiniz daha iyi olurdu
Hocam 11k verdim telefona zaten, a34 almazdım muhtemelen çünkü bütçe yetmiyordu kalan şeylere de wireless kulaklık aldım yemek falan söyledim işte o kadar, ondan dolayı harcama yapamıyorum daha.

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Hocam 11k verdim telefona zaten, a34 almazdım muhtemelen çünkü bütçe yetmiyordu kalan şeylere de wireless kulaklık aldım yemek falan söyledim işte o kadar, ondan dolayı harcama yapamıyorum daha.
kulaklik yerine telefona butce eklene bilirdi sorun yok a25 de 1-2 sene gider

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,037
Üyeler
163,759
Son üye
muhammed29.
Top Bottom