Neler Yeni

GALAX RTX 4070 16 Bin TL'ye satabilir miyim?

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Arda
kulaklik yerine telefona butce eklene bilirdi sorun yok a25 de 1-2 sene gider
Hocam a25'ten memnunum sadece fotoğraf ve alo alo diyorum o kadar fotoğraf kalitesi beni memnun ediyor konum burada, telefon değil kart o fiyata çok hızlı satılır mı satılmaz mı :D

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Anamda da a33 varama onda hic donmq kasma yok bi de onun 127gb dolu , benim 60gb bos ona ragmen takiliyor
sen oyun oynuyorsundur ondan bendede ayni durum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam a25'ten memnunum sadece fotoğraf ve alo alo diyorum o kadar fotoğraf kalitesi beni memnun ediyor konum burada, telefon değil kart o fiyata çok hızlı satılır mı satılmaz mı :D
Satilir hocam hatta biraz fazla hizli satilir fiyati artirin bence zaten pazarlik yapicak herkes fiyati yuksek tutun birde tavsiyemdir ekran kartinin fotograflarini boyle isikli guzel yerde cok kaliteli bir kamerayla cekin

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Ertuğrul Yavuz
Hocam geçmiş olsun, umarım işler kötü şekilde ilerlemez ama ekran kartını satmanız gerekirse kaç TL ihtiyacınız olduğu için satacaksınız? Örnek veriyorum 10 bin eksik oluşuyor onun için mi? Daha fazla mı az mı?

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Arda
Hocam geçmiş olsun, umarım işler kötü şekilde ilerlemez ama ekran kartını satmanız gerekirse kaç TL ihtiyacınız olduğu için satacaksınız? Örnek veriyorum 10 bin eksik oluşuyor onun için mi? Daha fazla mı az mı?
-15.700 borcum var.

Bünyamina

80+ Platinum
Buraya 2. el ilan açarsın çabuk gider merak etmeyin. Olmazsa yazarsınız konuya illaki alan olur. Ben bile düşünebilirim. :D
Yani geçenlerde 20k ya 4070 asus dual modeli satılmıştı. 16k tam hızlı satman için koyman gereken fiyat diye düşünüyorum.
Tabi bunlar umarım yaşanmaz.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Arda
Buraya 2. el ilan açarsın çabuk gider merak etmeyin. Olmazsa yazarsınız konuya illaki alan olur. Ben bile düşünebilirim. :D
Tamamdır hocam :D yazarım açarım İnşallah kaza paramı alırım hakkım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Ertuğrul Yavuz
-15.700 borcum var.
Ben de ekran kartı arayışındayım diyeyim, öğrenciyim. Eğer 10 bin civarı ihtiyaç olacaksa, hem eksiğinizi tamamlamak hem de ekran kartsız kalmayın diye bendeki 2060 super i göndereyim üstüyle de eksiğinizi kapatırsınız diyecektim. Öyle bir ihtiyaç olursa ben alabilirim kartı.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Arda
Ben de ekran kartı arayışındayım diyeyim, öğrenciyim. Eğer 10 bin civarı ihtiyaç olacaksa, hem eksiğinizi tamamlamak hem de ekran kartsız kalmayın diye bendeki 2060 super i göndereyim üstüyle de eksiğinizi kapatırsınız diyecektim. Öyle bir ihtiyaç olursa ben alabilirim kartı.
Üstünü tamamlamam imkansız hocam, gene de teşekkür ederim. :(

Spectre_zz

80+ Bronze
sen oyun oynuyorsundur ondan bendede ayni durum

Satilir hocam hatta biraz fazla hizli satilir fiyati artirin bence zaten pazarlik yapicak herkes fiyati yuksek tutun birde tavsiyemdir ekran kartinin fotograflarini boyle isikli guzel yerde cok kaliteli bir kamerayla cekin
Ne oyunu kral tslefonda oyun mu oynanir

Dumduz ana ekranda takiliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Ertuğrul Yavuz
Üstünü tamamlamam imkansız hocam, gene de teşekkür ederim. :(
Yok mağdur etmeyiz hocam, ben imkan varsa diye sordum. Direkt ihtiyacınız üzerinden alabilirim, benim de işim çözülür.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Arda
Yok mağdur etmeyiz hocam, ben imkan varsa diye sordum. Direkt ihtiyacınız üzerinden alabilirim, benim de işim çözülür.
16 bin son hocam, 19 aralıkta belli olacak, isterseniz 16'ya bırakabilirim ankara'da yaşıyorum her şeyi gelip test edebilirrsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,042
Üyeler
163,760
Son üye
aydogandk
Top Bottom