AkifM2009
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 435
kullaniyorsan sorun degil ortalama bi telefon ama suan ala biri kesinlikle a25 almaliBende su an 33 var da ondan sordum
kullaniyorsan sorun degil ortalama bi telefon ama suan ala biri kesinlikle a25 almaliBende su an 33 var da ondan sordum
Hocam a25'ten memnunum sadece fotoğraf ve alo alo diyorum o kadar fotoğraf kalitesi beni memnun ediyor konum burada, telefon değil kart o fiyata çok hızlı satılır mı satılmaz mıkulaklik yerine telefona butce eklene bilirdi sorun yok a25 de 1-2 sene gider
Anamda da a33 varama onda hic donmq kasma yok bi de onun 127gb dolu , benim 60gb bos ona ragmen takiliyorkullaniyorsan sorun degil ortalama bi telefon ama suan ala biri kesinlikle a25 almali
sen oyun oynuyorsundur ondan bendede ayni durumAnamda da a33 varama onda hic donmq kasma yok bi de onun 127gb dolu , benim 60gb bos ona ragmen takiliyor
Satilir hocam hatta biraz fazla hizli satilir fiyati artirin bence zaten pazarlik yapicak herkes fiyati yuksek tutun birde tavsiyemdir ekran kartinin fotograflarini boyle isikli guzel yerde cok kaliteli bir kamerayla cekinHocam a25'ten memnunum sadece fotoğraf ve alo alo diyorum o kadar fotoğraf kalitesi beni memnun ediyor konum burada, telefon değil kart o fiyata çok hızlı satılır mı satılmaz mı![]()
Hocam geçmiş olsun, umarım işler kötü şekilde ilerlemez ama ekran kartını satmanız gerekirse kaç TL ihtiyacınız olduğu için satacaksınız? Örnek veriyorum 10 bin eksik oluşuyor onun için mi? Daha fazla mı az mı?Hocam a25'ten memnunum sadece fotoğraf ve alo alo diyorum o kadar fotoğraf kalitesi beni memnun ediyor konum burada, telefon değil kart o fiyata çok hızlı satılır mı satılmaz mı![]()
-15.700 borcum var.Hocam geçmiş olsun, umarım işler kötü şekilde ilerlemez ama ekran kartını satmanız gerekirse kaç TL ihtiyacınız olduğu için satacaksınız? Örnek veriyorum 10 bin eksik oluşuyor onun için mi? Daha fazla mı az mı?
Tamamdır hocamBuraya 2. el ilan açarsın çabuk gider merak etmeyin. Olmazsa yazarsınız konuya illaki alan olur. Ben bile düşünebilirim.![]()
Ben de ekran kartı arayışındayım diyeyim, öğrenciyim. Eğer 10 bin civarı ihtiyaç olacaksa, hem eksiğinizi tamamlamak hem de ekran kartsız kalmayın diye bendeki 2060 super i göndereyim üstüyle de eksiğinizi kapatırsınız diyecektim. Öyle bir ihtiyaç olursa ben alabilirim kartı.-15.700 borcum var.
Üstünü tamamlamam imkansız hocam, gene de teşekkür ederim.Ben de ekran kartı arayışındayım diyeyim, öğrenciyim. Eğer 10 bin civarı ihtiyaç olacaksa, hem eksiğinizi tamamlamak hem de ekran kartsız kalmayın diye bendeki 2060 super i göndereyim üstüyle de eksiğinizi kapatırsınız diyecektim. Öyle bir ihtiyaç olursa ben alabilirim kartı.
Ne oyunu kral tslefonda oyun mu oynanirsen oyun oynuyorsundur ondan bendede ayni durum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Satilir hocam hatta biraz fazla hizli satilir fiyati artirin bence zaten pazarlik yapicak herkes fiyati yuksek tutun birde tavsiyemdir ekran kartinin fotograflarini boyle isikli guzel yerde cok kaliteli bir kamerayla cekin
Yok mağdur etmeyiz hocam, ben imkan varsa diye sordum. Direkt ihtiyacınız üzerinden alabilirim, benim de işim çözülür.Üstünü tamamlamam imkansız hocam, gene de teşekkür ederim.![]()
16 bin son hocam, 19 aralıkta belli olacak, isterseniz 16'ya bırakabilirim ankara'da yaşıyorum her şeyi gelip test edebilirrsiniz.Yok mağdur etmeyiz hocam, ben imkan varsa diye sordum. Direkt ihtiyacınız üzerinden alabilirim, benim de işim çözülür.