Galax RTX 5070 1-Click OC mi PowerColor RX 9070 Hellhound mu?

SebekeSuyu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
544
merhabalar başlıktaki iki kartı karşılaştırdığımızda 9070'in genelde saf kas gücünde önde olduğunu biliyorum hellhound da bildiğim kadarıyla daha kaliteli sizce saf kas gücünden ve 1 fandan feda etmeye değer mi? (Ray tracing bir oyunda zorunlu değilse veya aşırı gereksiz fps alımıyorsam umrumda değil)

Kesinlikle 5070, oyunda, yapay zekada üzmez kart, amd yapay zeka gibi konularda iyi değil, eski driver problemleri olmasa da hiçbir zaman bir nvidia olamadı, 9070xt olsaydı düşünülebilir derdim, hem vram'i de yükseliyor.

yapay zeka falan için değil dümdüz 1440p oyun için kullanıcam dlss falan da çok kullanır mıyım? sanmam. benim en büyük korkum 12gb vram. az değil gibi duruyor ama Beamng'de 1080p ORTA ayarlarda 8 gb vramimin hepsinin yutulduğunu gördüğümden beri 16gb kart arıyorum. bilmiyorum gddr7 çok fark eder mi

merhabalar başlıktaki iki kartı karşılaştırdığımızda 9070'in genelde saf kas gücünde önde olduğunu biliyorum hellhound da bildiğim kadarıyla daha kaliteli sizce saf kas gücünden ve 1 fandan feda etmeye değer mi? (Ray tracing bir oyunda zorunlu değilse veya aşırı gereksiz fps alımıyorsam umrumda değil)

İkiside gayet iyi kartlar yapay zeka ile fark baya açılıyor fakat yapay zeka kullanmam dersenizde 9070 saf güçte iyi bir kart

Bu gibi testleri izleyip daha iyi karar verebilirsin hocam

9070 vram,performans,fiyat açısından daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,501
Üyeler
183,129
Son üye
ado.
Geri