Neler Yeni

Galax RTX2060 nasıldır?

Sarp Kaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Sarpkaya
Aşırı bozuk Türkçe
Herkeze sa bir arkadasim galax rtx2060 alcakkis bende dedimki bilmedigim marka kendini kanitlamamis falan dedim watshapp grubunda kavga cikti 3 kisi galaxsa iyi diyor ama ben kotu diyom bir msi veya asus etmez diyom onlar ise alinir diyir fiyati ucuz diyorlar.
Size sorum su Galax 2060 nasıl iyi mi??

melih abuaf

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Herkeze sa bir arkadasim galax rtx2060 alcakkis bende dedimki bilmedigim marka kendini kanitlamamis falan dedim watshapp grubunda kavga cikti 3 kisi galaxsa iyi diyor ama ben kotu diyom bir msi veya asus etmez diyom onlar ise alinir diyir fiyati ucuz diyorlar.
galax f/p konusundaki en iyi markalardan arkadaşlarından özür dile bence :D

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,186
İsim
Jarvis-M
gayet iyi marka

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Galax dünyanın en iyi Nvidia ekran kartı üreticisi kendini kanıtlamamış ucuz marka ne demek :D ?
Asus ROG Strix, MSI Gaming X serilerinin bazı modellerini bile batırırken AMD tarafında Sapphire Nitro, Nvidia tarafında Galax HoF serisi dünyanın en iyi serileri!

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
f/p ürün iyi marka.

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Boşver inno3d-galax-palit bunlar çöp markalar en iyisi sadece asus ve msi. Hatta ve hatta bu çöp markalarda 100 fps alıyorsan asus msi ile 150 fpslere kadar çıkabilirsin arkadaşların senden özür dilesin.

Sarp Kaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Sarpkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Boşver inno3d-galax-palit bunlar çöp markalar en iyisi sadece asus ve msi. Hatta ve hatta bu çöp markalarda 100 fps alıyorsan asus msi ile 150 fpslere kadar çıkabilirsin arkadaşların senden özür dilesin.
Bazı kisiler yazmis galax her turlu iyi diye bi msi v asus etmez bence herturlu pc toplasam msi veya asus secerdim ben

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
very nice

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Bazı kisiler yazmis galax her turlu iyi diye bi msi v asus etmez bence herturlu PC toplasam msi veya asus secerdim ben
Kanka ironi yaptım lütfen. Mobildeysen imzamı görmemişsindir ama pcde isen lütfen imzama bak. Bazı modelleri asus ve msi dan bile iyidir bu arada. Kesinlikle alınabilecek kartlar arkadaşlarınla boşuna tartışmışsın arkadaşların haklı.

Top Bottom