Öneri Galax vs İnno3d rtx 5070

Reaksiyon skoru
6
Hangisini tercih etmeliyim ? Galax bana plastik oyuncak gibi geliyor inno3d sanırım metal. Hangisinin soğutması daha iyidir

Bir de almak için beklenmeli mi super versiyonları çıkınca fiyatlar düşer mi 4000 serisinde nasıl olmuştu fiyatlar.

galax olanı al aralarında max 2-3 derece fark vardır en ucuzu en mantıklısı

Hangisini tercih etmeliyim ? Galax bana plastik oyuncak gibi geliyor inno3d sanırım metal. Hangisinin soğutması daha iyidir

Bir de almak için beklenmeli mi super versiyonları çıkınca fiyatlar düşer mi 4000 serisinde nasıl olmuştu fiyatlar.
https://www.akakce.com/ekran-karti/...50s-192-bit-gddr7-12-gb-fiyati,988625262.html malzeme kalitesi yine cok iyi denemez ama galaxtan avantajlidir 3 fanli olmasi sebebiyle

Taksit olması lazım hocam peşin mantıklı gelmiyor bana HB amazon
anladım hocam o zaman galaxı seçerim ikisi arasında çok soğutma farkı olacağını sanmıyorum galax tasarımsal da daha hoş her ne kadar gpu elimizde kullanmasak da. Fiyat olarak da SUPER çıkınca bunlar ucuzlarsa 5060Ti’da ucuzlamalı zincirleme oluyor siz çok güvenmeyin bence her gün fiyatlar artıyor

anladım hocam o zaman galaxı seçerim ikisi arasında çok soğutma farkı olacağını sanmıyorum galax tasarımsal da daha hoş her ne kadar gpu elimizde kullanmasak da. Fiyat olarak da SUPER çıkınca bunlar ucuzlarsa 5060Ti’da ucuzlamalı zincirleme oluyor siz çok güvenmeyin bence her gün fiyatlar artıyo
Bir de bişey sorucam 5070 in güç kablosu nasıl oluyor kaç pinli. Elimde enermax 700 watt psu var uyumlu olur mu internette baktım ama net bişey bulamadım galax ile ilgili hepsi aynı mı olur bunların

Ekler

• Screenshot_20250710-000121_Brave.webp
    Screenshot_20250710-000121_Brave.webp
    31.7 KB · Hit: 13
Enermax kasasiyla yapilmis galax 5070li hazir sistemler var hocam uyumlu olur
Bir de bişey sorucam 5070 in güç kablosu nasıl oluyor kaç pinli. Elimde enermax 700 watt psu var uyumlu olur mu internette baktım ama net bişey bulamadım galax ile ilgili hepsi aynı mı olur bunların
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Enermax kasasiyla yapilmis galax 5070li hazir sistemler var hocam uyumlu olur
5070 bilgileri bu sekilde ama onu da atayim

Ekler

• IMG_1779.webp
    IMG_1779.webp
    11 KB · Hit: 15
5070 güç pinleri yeni nesil tek 16 pin girişe sahip. ekran kartının kutusunun içinden yeni pinler için 8+8 to 16 yapan dönüştürücü kablo çıkıyor. senin psu dan 2 tane 8 pinlik kabloya ihtiyacın var sadece. ben asus prime 5070 kullanıyorum 600w psu var yetiyor hiç sıkıntı çıkmadı işlemcimde i5 13400f

Geri