Neler Yeni

Android Galaxy A10 ROOT

umitsarbs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ümit sarıbaş
Merhaba arkadaslar cihazımı root lamak istiyorum. Kingroot ile denedim %15 de kaliyor yukarı çıkmiyor. RECOVERY ile denedim cihaz donuyor 1 saatte düzeliyo. Önerdiğiniz program varmı.
Cihaz: GALAXY A10/ A105G/DS

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Merhaba arkadaslar cihazımı root lamak istiyorum. Kingroot ile denedim %15 de kaliyor yukarı çıkmiyor. RECOVERY ile denedim cihaz donuyor 1 saatte düzeliyo. Önerdiğiniz program varmı.
Cihaz: GALAXY A10/ A105G/DS
Önce cihazı normal bir şekilde sıfırla sonra root atmayı bir daha dene belki olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
İsmail Selçuk Çınar
Twitter
ismail_selcuks
Merhaba.Android içinden atmanızı tavsiye etmem.Bilgisayara bağlayıp atmanız en doğrusu.Ben Kingo Root denilen programı bilgisayarıma indirip ondan root atmıştım.Basit bir şekilde kolay ve güvenilir root atıyor.Lakin daha sağlıklı yapacağım diyorsanız YouTube'da daha farklı boot seçenekleri de mevcuttur.İyi forumlar. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Semih
Bencede Bilgisayar Üzerinden Atmanız En Doğru Çünkü Bilgisayardan Hem Daha Kolay Hem de Daha Güvenilir

afducy

80+
Merhaba.Android içinden atmanızı tavsiye etmem.Bilgisayara bağlayıp atmanız en doğrusu.Ben Kingo Root denilen programı bilgisayarıma indirip ondan root atmıştım.Basit bir şekilde kolay ve güvenilir root atıyor.Lakin daha sağlıklı yapacağım diyorsanız YouTube'da daha farklı boot seçenekleri de mevcuttur.İyi forumlar. :)
KingoRoot virüs dolu.Tavsiye etmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
İsmail Selçuk Çınar
Twitter
ismail_selcuks
KingoRoot virüs dolu.Tavsiye etmiyorum
Sanmıyorum.Bugüne kadar o program üzerinden 5 telefona root attım ve atılan telefonlar halen kullanılıyor.Neresinde hangi virüsü gördünüz bilgilendirir misiniz?

afducy

80+
Sanmıyorum.Bugüne kadar o program üzerinden 5 telefona root attım ve atılan telefonlar halen kullanılıyor.Neresinde hangi virüsü gördünüz bilgilendirir misiniz?
Hocam Turkcell T70 ve T40 cihazlarının sistem dosyaları silindi. Belki ulaştığımız kaynaklar farklı olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
İsmail Selçuk Çınar
Twitter
ismail_selcuks
Hocam Turkcell T70 ve T40 cihazlarının sistem dosyaları silindi. Belki ulaştığımız kaynaklar farklı olabilir.
İlk defa sizden duyuyorum böyle bir şeyi.Turkcell telefonlarını zamanında bende kullandım ve rootladım.Ancak bu şekilde bir sorunla karşılaşmadım.Çok ilginç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,195
Üyeler
163,796
Son üye
Simsek34
Top Bottom