Root desteği her Android cihazda vardırMerhabalar Cihazınız Acaba Root Desteği Varmı
Önce cihazı normal bir şekilde sıfırla sonra root atmayı bir daha dene belki olurMerhaba arkadaslar cihazımı root lamak istiyorum. Kingroot ile denedim %15 de kaliyor yukarı çıkmiyor. RECOVERY ile denedim cihaz donuyor 1 saatte düzeliyo. Önerdiğiniz program varmı.
Cihaz: GALAXY A10/ A105G/DS
Ama Bazılarında ROOT Yapma İzni Açık OlmuyoRoot desteği her Android cihazda vardır
Hiçbir cihaz üreticisi zaten root yapmamızı istemez zaten bu programlar onu açmak içinAma Bazılarında ROOT Yapma İzni Açık Olmuyo
KingoRoot virüs dolu.Tavsiye etmiyorumMerhaba.Android içinden atmanızı tavsiye etmem.Bilgisayara bağlayıp atmanız en doğrusu.Ben Kingo Root denilen programı bilgisayarıma indirip ondan root atmıştım.Basit bir şekilde kolay ve güvenilir root atıyor.Lakin daha sağlıklı yapacağım diyorsanız YouTube'da daha farklı boot seçenekleri de mevcuttur.İyi forumlar.![]()
Sanmıyorum.Bugüne kadar o program üzerinden 5 telefona root attım ve atılan telefonlar halen kullanılıyor.Neresinde hangi virüsü gördünüz bilgilendirir misiniz?KingoRoot virüs dolu.Tavsiye etmiyorum
Hocam Turkcell T70 ve T40 cihazlarının sistem dosyaları silindi. Belki ulaştığımız kaynaklar farklı olabilir.Sanmıyorum.Bugüne kadar o program üzerinden 5 telefona root attım ve atılan telefonlar halen kullanılıyor.Neresinde hangi virüsü gördünüz bilgilendirir misiniz?
İlk defa sizden duyuyorum böyle bir şeyi.Turkcell telefonlarını zamanında bende kullandım ve rootladım.Ancak bu şekilde bir sorunla karşılaşmadım.Çok ilginç.Hocam Turkcell T70 ve T40 cihazlarının sistem dosyaları silindi. Belki ulaştığımız kaynaklar farklı olabilir.