Neler Yeni

Galaxy A50 Telefon Yeniden Başlatıldı Bildirimi

Galaxy A50 cihazım, kullanmadığım 2-3 saatte kendini yeniden başlatmış sanırım. Telefon yeniden başlatıldı diye bir bildirim vardı çünkü ekranda.
Daha önce de olmuştu bu durum.
Nedendir acaba? Şüpheli bir durum vs. olabilir mi?
Normal kullanımda telefonda bir sorun görmedim, boşta kullanmadığım zamanlarda oluyor sanırım bu.
Bilgisi olan var mıdır bu konuda?
Teşekkür ederim.

Aynı bildirimi yine gördüm.
Yeni gelen Android güncellemeleriyle birlikte uygulama optimizasyonunu iyileştirmek için yeniden başlatıyor olabilir mi acaba?

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Galaxy A50 cihazım, kullanmadığım 2-3 saatte kendini yeniden başlatmış sanırım. Telefon yeniden başlatıldı diye bir bildirim vardı çünkü ekranda.
Daha önce de olmuştu bu durum.
Nedendir acaba? Şüpheli bir durum vs. olabilir mi?
Normal kullanımda telefonda bir sorun görmedim, boşta kullanmadığım zamanlarda oluyor sanırım bu.
Bilgisi olan var mıdır bu konuda?
Teşekkür ederim.

Aynı bildirimi yine gördüm.
Yeni gelen Android güncellemeleriyle birlikte uygulama optimizasyonunu iyileştirmek için yeniden başlatıyor olabilir mi acaba?
Boşluklarda özellikle sabahları yapar bellek temizliği yapar telefon ama üst üste yeniden başlatma oluyor ise garantiye yollayın

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Boşluklarda özellikle sabahları yapar bellek temizliği yapar telefon ama üst üste yeniden başlatma oluyor ise garantiye yollayın
Hayır şu an kullanımım sırasında bir sorun yok.
Kullanmadığım sırada, herkesin bildiği telefon ekranı kapalı ama arkada çalışır vaziyetteki konumda bu yeniden başlatıldı bildirimini gördüm 2-3 defa.

Yine de garantiye göndermeme gerek var mıdır?
Kısacası kullanmadığım sırada yapıyor bu işi

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Otomatik yeniden başlatmaya ayarlı olabilir. Ayarlardan kontrol edin.

Top Bottom